Gå til innhold

Thomaseh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  674
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Thomaseh vant dagen sist 15. juli 2016

Thomaseh hadde mest likt innhold!

Om Thomaseh

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 30. mars 1988

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Spis en banan (hadde du ikke vært allergisk mot frukt ) BCAA er bare tull: Et måltid med en dæsj karbs, proteiner og fett er jo helt okey? Prøv f.eks. kesam + gryn + nøtter?
 2. Du kan forsøke å varme opp med litt rygghev og abs før du kjører markløft. Slik at du vil kunne ha et bedre buktrykk som kan hjelpe. Evnt. bygge opp markløften noe slik at du ikke får så stort press på ryggsøylen.
 3. Får du isjias smertene etter ryggtreningen? Har du isåfall forsøkt andre øvelser for ryggen din?
 4. Du følte du måtte legge til den infoen i en 4! år gammel post?
 5. 1 gram karbohydrat holder 3 gram med vann. Har du da altså spist 50g karbohydrater hver dag tilsvarer dette "bare" 150g med vann som lagres i kroppen. Øker du til 100g karbohydrater hver dag så er det bare en økning til 300g med vann som blir lagret i kroppen. Du vil med andre ord bare gå opp 150g i væske direkte fra karbohydrater. Maten du spiser vil veie mer, og her vil nok hovedforskjellen ligge. Også vil glykogenlagre spille litt inn osv.
 6. Endrer du til 1800kcal fra 1300 så vil du nok legge på deg en del vekt i form av vann og mer mat i kroppen. Om du fortsatt ligger på 40/40/20 vil vannmengden du evnt. legger på deg være noe mindre. Forskjellen ved å trappe opp gradvis vil være at du fortsatt ligger i underskudd og dermed når du da når 1800kcal (som du mener er ditt vedlikehold) etter 8 uker, så vil sjansen være stor for at du har en lavere vekt.
 7. Om du ikke ønsker å finne en stedlig person som kan hjelpe deg, så kan det være verdt å sjekke ut webcoaching.no de har mange flinke innenfor vektnedgangfeltet osv. Det finnes i tillegg flere her inne som tilbyr coaching via web.
 8. 1kg i uken altså 1000kcal i underskudd er helt overkommelig over så kort tid.
 9. Det "optimale" er en vektnedgang på 0,7% av egen kroppsvekt i uken. MEN, det er ikke noe som sier at du ikke kan kjøre igang en heftig crash diet, men jeg vil ikke anbefale deg å gjøre det over lenger tid, fordi du vil miste mye energi, muskelmasse og vann. Når du da starter å spise normalt igjen vil kroppen din fylle opp de tømte lagrene igjen og du går opp en del av det du har gått ned. Jeg ville anbefalt om du vil fort fort fort ned i vekt å kjøre lavdager på 1500kcal (om ditt dagsbehov er 3000kcal), for så på treningsdager å ligge på 2250kcal.
 10. Hva må til for at kroppen skal opprettholde sine vitale funksjoner? Basalbehovet ditt vil jo bare være en antakelse av din kroppssammensetning uten å faktisk ha satt deg inn i et kammer for å finne det ut nøyaktig. Ta det som et estimat. Hvordan reagerer kroppen din på 2200/1800? Hvorfor skal man ikke kutte mer enn 500-1000kcal i uken? 500kcal er satt som en fin grense for hva som er helt greit å ligge i underskudd over lenger tid. Ved 500kcal i underskudd vil sjansen for at man sprekker være liten, du vil også bevare muskelmasse osv. Ved større underskudd vil kroppen hente ene
 11. Hvordan så sammensetningen av maten din ut tidligere? Hvordan ser den ut nå? Man kan begynne å se på den termiske effekten av maten du spiser og optimalisere denne for å fortsatt kunne innta et relativt høyt inntak av kalorier versus et dårlig oppsett med færre kalorier.
 12. Du ligger veldig lavt på kalori inntaket, vekten din er også ganske lav. Hvorfor du skal ned i vekt får være opp til deg, men det kan høres ut som: 1. Siden du ligger så lavt så har du redusert din hverdagslige aktivitet (NEAT), denne er normal ubevisst at man reduserer. 2. Feilrapportering: Du spiser ting som du ikke tenker over
 13. Kan du dele din treningsdagbok og kostholdsdagbok for disse 3 årene?
 14. Med en for stor mansjett vil man kunne manipulere resultatene på pulsmålingen som gjøres i helsevesenet. På lik linje som en for liten vil kunne gi motsatt resultat. 45 i hvilepuls er helt innafor normalt og tilsier at du er i god form
 15. Når en person er såpass overvektig, så vil et så stort kaloriunderskudd være mulig. Uansett hvor mye muskelmasse man har i kroppen. (En stor person vil ha ganske mye muskelmasse om man har vært stor lenge nok). NIMI har vel gjort en del forskning, og har dermed mest sannsynlig en grunn for å plassere kvinner i 400-500kcal underskudd mer enn menn. Det kan være hormoner osv. I starten vil du jo uansett gå en del ned i vekt, dette er nok en kombinasjon av muskelmasse og fett.
×
×
 • Opprett ny...