Gå til innhold

Audioslave

Medlemmer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Audioslave

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 19. juli 1981
 1. Har i følge fastlegen hypermobile ledd og er veldig myk i hofta, så tror ikke problemet er bevegeligheten i den. Kanskje det er som nevnt lengre opp her noe med hamstrings? Enten for svake eller for stive?
 2. Jeg har snakket med treneren her, og han mener det ser bra ut. Må få filma skjønner jeg. Fader med like før jeg gir opp hele Knebøyen snart.. Men vil få det til!
 3. Har terpet og terpet på teknikken i knebøy siden oktober, men får det ikke til! Gikk greit en stund etter jul og jeg følte at det gikk rette veien, men fikk betennelse i høyre kne og måtte avstå fra beintrening i 4 uker mens jeg fikk betennelses dempende. Etter det føler jeg at jeg ikke får det til. Kneet er bra igjen, men jeg klarer ikke å økende vektene (ligger på 40-50kg). Knebøyen min ser mest ut som good mornings synes jeg...I andre øvelser f.eks markløft har jeg ikke samme problemet og øker stadig vektene. Hva gjør jeg feil?
 4. Ok da var legetimen over og jeg får ikke bruke kneet på i alle fall 14 dager:( Resept på voltaren og hvile for kneet. Om kneet fortsatt var ømt om 14 dager måtte jeg ta kontakt på ny for å bli sendt videre på MR. Dritt. Da blir det til sammen over en mnd uten trening for underkroppen. Det passet ikke inn i min plan for å si det sånn. Men vil jo ikke bli plaget med kneet fremover heller, så får vel høre på legen:)
 5. Haha jeg er jente, så tenker jeg prøver de første forslaga dine
 6. Sliter med grepet i markløft så snart jeg løfter mer en 60-ish kilo. Jeg får ikke tatt alle reppsa jeg skal da stanga bare glir ned på fingerledda og glipper. Hvordan trene opp grepet? Har egentlig ikke lyst på hansker og slikt da jeg jo strengt talt ikke løfter noe imponerende enda.. Tips?
 7. Takk for svar. Ser ut som det blir en tur til legen. Tok tre sånne voltaren(50mg) tabletter som jeg hadde i skapet torsdag, fredag og lørdag, og nå på mandag kjentes kneet helt fint ut. oppmuntret som jeg var tok jeg turen ned til treningssenteret for ei beinøkt. Tydeligvis ikke lurt, for etter økta var kneet vondt igjen Blir legen neste nå :/
 8. Forrige uke sklei jeg ned trappa her hjemme og landa med et sabla dunk på strake bein på nederste trinn. Fikk egentlig ikke veldig vondt der og da. I dagene etter dette har høyre kne kjentes "stramt" og stivt ut. Søndag hadde jeg en kardio-økt, og mandag en ganske hard beinøkt. Tenkte ikke mye på kneet før mandags-kveld. Da var kneet merkbart verre, hovent og ømt. I går tok jeg treningsfri i håp om at kneet skulle funke på beindag i dag. Men i dag var kneet ikke særlig bedre. Ømt og vondt bare jeg prøvde å varme opp til knebøyen, så det gikk ut. Kneet kjennes greit ut om morgenen men er litt h
 9. Pastasalat var en veldig god idé!
 10. Haha den var god, frityrstekt oreos!
×
×
 • Opprett ny...