Gå til innhold

chubby2champ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av chubby2champ

 1. Selger en boks C4 Extreme, 30 servings, i smaken Strawberry Margarita. Kjøpt nylig, uåpnet og forseglet. Kr 300,-/bud Avtaler henting i Oslo!
 2. Mange som har prøvd det, med blandede resultat.. ex http://www.meandmydiabetes.com/2012/03/03/high-fiber-foods-and-blood-sugar-quest-protein-bar-interview/ med kommentar fra en av Quest-producerne
 3. Jeg tar med en boks eller 2 av C4 ca hver gang jeg reiser fra USA-Norge..Ikke blitt stoppet enda, men vet du hva følgene blir om jeg faktisk blir stoppet i tollen?
 4. Cellucor Whey er hvertfall fullt lovlig. Dog synes jeg ingen av de imponerer spesielt på smak.
 5. Flexpower selger vel cellucor om jeg ikke tar feil
 6. http://www.forbrukerombudet.no/2014/03/falske-nettbutikker Kjekk, veiledende liste hvertfall
 7. Takk for tilbakemeldingene! Dropper upright rows fra nå av og prøver å fokusere enda mer på å holde skuldrene nede
 8. Hei, Prøver å trene meg fram til større og rundere skuldre, men føler at jeg i mange skulderøvelser også bruker nakken og er litt bekymret da jeg absolutt ikke vil ha større nakkemuskler. Noen som har tips (gjerne videoer) med øvelser for å isolere skuldrene og "stenge av" nakkemuskulaturen?
 9. Signerer Inger-Lise, Protein Delite i sjokoladesmak er virkelig en vinner! Et annet, litt billigere, alternativ å prøve kan være GourmetPro fra Star Nutrition. Der har jeg prøvd Double Chocolate, Mint Chocolate og Vanilla som alle er gode på smak. Går også god for TommiNutritions Whey Xplode med sjokoladesmak.
 10. Synes denne dama sier det bra: http://thisisnotadiet-itsmylife.com/2013/03/14/breast-implants-bikini-competitions/
 11. On that note Mitt Romney's Biggest Backers: Pyramid Schemers?
 12. Hoppa på krykker//1 fot rundt på gymmet i 6 uker etter operasjon selv. Nobody cares! Bare husk at gym-golv kan være glatte:whistle:
 13. Sweet, takk for svar! Har du mulighet for å sjekke merkelappen for hva slags stoff det er? Får ikke svar fra kundeservice, og jeg er litt kresen på sånt
 14. Haha, huff, herregud. Jeg er jo en sånn som putter ny kanel på havregrøten for hvert "lag" jeg spiser av, og har absolutt ikke tenkt over at den kanelen som selges i Norge er Cassia. Nå er det 3mnd siden jeg flytta hit fra USA, der jeg kun spiste ceylon-kanel, og har begynt å merke litt rare blærekatarr/UTI-aktige symptomer...Cassia messing with my kidneys?!
 15. Noen som har prøvd tightsene fra Kine Brasil og kan si noe om hvordan de er i stoffet? Står bare at de er 11 % elastan på hjemmesidene..
 16. Dette er vel et spørsmål som du bør ta opp med fastlegen din. Det finnes jo endel hormonelle preparat man kan få utskrevet for problemet, men det er jo ikke noe som vil løse ditt problem da det i det i bunn og grunn er fettprosenten din som sannsynligvis hindrer deg i å ha en normal syklus. Du sier jo selv at du er klar over kostholdet og vektens viktighet i dette henseende, så da tror jeg dessverre det er vanskelig for noen av oss her inne å hjelpe deg.
 17. X-life og Getinspired har hvertfall tilbud. Jeg venter på Cyber Monday.
 18. Trattoria Populare eller Kolonihagen på løkka
 19. Husk å strukturere alt av notater/eksempler du har med deg til Del 2 slik at du slipper å bruke masse tid på å lete etter det du trenger R2 er gøy! Lykke til!
 20. Skulle vært mulig å sjekka online hvor mange som er "swipet inn" på treningssenteret til enhver tid. Kontrollfreak:cautious:
×
×
 • Opprett ny...