Gå til innhold

Max Private

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Topp! Jeg skall se igjenom denne. Jeg har en del øvelser som liggner den pull aparts øvelsen. Da ligger jeg mot en benk og lyfter manualer (Reverse flyes) .Vil det da vare mye det samme å jeg kan fortsette med den? Iøvrigt trener jeg en del facepull, Vil det vare noe jeg fint kan fortsette med eller vil det vare noe jeg bør vente med en stund? Når det kommer til puldowns så gjør jeg det kun med smalt grep foran ansikt med handflater in mot ansikt (Sånn at det tar mye biceps). Fikk det anbefallt da det strekker ryggen ordentlig. Noen inspill på det? Takk for hjepen så langt.
 2. Bumb bumb... Hade du noen tips angående stabilisering av skulderblad Kjetil1234?
 3. Då er det testet med litt triggermasasje i helgen, Ibrist på massør så er det blitt gjennomført med en tennisball. Kjenner meg bedre om ikke helt bra. Usikker på om det er grunnet massasjen eller at jeg ikke suttit ved en pult hele helgen. Tar gjerne imot tips på det du sier om skulderblad Kjetil1234
 4. Har nu sett video, Dette stemmer så bra med dem smerter jeg opplevd. Om dette hjelper så sklder jeg deg noen pils =)
 5. Takk Kjetil! Ska se på videon å prøve kveld. Begynne at bli gal av dette...
 6. Plagsom å obehaglig er det absolut, Jeg har heller ikke like vondt lenger. Men det er fortsatt ikke bra. Får høra vad legen sier å vurdere naprapat efter dette.
 7. Føre sommeren så fikk jeg anbefalt en ny øvelse. Dette var en type militær press i smith maskin der man sitter rett på gulvet sånn at man ikke kan ta i med benen osv. Øvelsen gikk fint å jeg løftet ikke maks tungt. Etterpå begynt jeg kjenne meg litt rar i nakken. Gjennomførde passet helt fint men hadde en rar følelse i nakken hele dagen. Dagen etterpå kunde jeg ikke røre hodet til ene siden. Tenkte dette var kink i nakken som jeg har hatt før, Det pleier å gi seg etter noen dager. Men denne gang ikke. Nu har det gått langt over en måned. Jeg har fortsatt ont i nakken å sliter
 8. Jeg har sterk tru på x100s Spesiellt etter jeg leste denne. http://strobist.blogspot.gr/2013/03/in-depth-new-fujifilm-x100s.html Vurderer at kjøpe den sjælv, Men har en Canon G12 jeg må få solgt først.
 9. Jag er superglad i min speilrefleks, Men den er stor og tung at ha med seg, Er det noen som har erfaring med Fuji sin s100x? Er litt småsugen på den, Så kan man ha kameran med oftere tenker jeg. Det er ju som dem sier, Den beste kameran er den man har emd seg =) Inser at denne blev off topic, Flytte gjerne... Siden jeg ikke vet hvordan.
 10. Bruker 50mm f1.2 riktig sweet objektiv til portretter. Stormförnöjd!
 11. Er du intressert så gå ett kurs. Jeg tog en kveldskurs på noen ganger for at lære meg grunderne. Resten lærde jeg meg på nett. Synes det fungerte knall.
×
×
 • Opprett ny...