Gå til innhold

mmmmmmmmmmills

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sprøytemedisiinen heter foresten xolair, jeg bruker denne men har for øyeblikket ikke fått noe virkning av den. Det kan ta opptil 24 uker før den virker (hvis den fungerer)
 2. KristineH og alle andre. Lenge siden jeg har skrevet her, men har et spørsmål! Jeg har over lengre tid funnet ut at når jeg drikker alkohol forverrer tilstanden seg MYE i dagene etterpå (opptil en ukes tid ca.) er det kun meg som føler at alkohol påvirker elveblesten eller har det skjedd flere? Vet dere hva som er lurt å holde seg unna? Blir veldig takknemmelig for svar!!!
 3. Leger har virkelig ikke peiling nei. Hudspessialister har litt meie peil da. Jeg tok blodprøver for utredning, der fant de revmatisme i blodet mitt, måtte videre til biopsi da hudspessialisten trodde revmatisme kunne utløse utslettet. Etter to biopsier med flere mnd ventetid viste det seg at det ikke var revmatisme/leddgikt likevell. Nå har jeg fått beskjed om at det har kommet en helt ny medisin på markedet mot elveblest, en sprøyte som skal ta ut noen stoffer i kroppen som lager elveblest. Jeg husker ikke helt hva det heter, men venter på godkjenning fra helfo om å få ta det i bruk. Den kost
 4. Takk for tips! Det skal jeg definitivt prøve! Tar du telfast 180 og deler den i to og gjør det samme med cetrizin? altså en halv av hver morgen og kveld?
 5. Jeg sliter veldig med det samme. har hatt kronisk elveblest en gang før som varte ca et år før hudlegen fant ut at dette kom av en bihulebetennelse som jeg ikke ble behandlet for. dette gjorde at hele kroppen fikk denne betennelsen som gjorde at jeg fikk elveblest. Noen år senere, altså nå har jeg fått det igjen og har slitt med det i ca et halvt år. Jeg hovner opp i hele kroppsdeler, lepper, øyne, svelg og har i tillegg huden full av utslett. Jeg syns det er en ekstrem påkjenning og konstant gå rundt i frykt for at halsen skal hovne opp slik at jeg ikke får puste.. Jeg har vært ut og inn av l
×
×
 • Opprett ny...