Gå til innhold

NickFitness

Medlemmer
 • Innholdsteller

  102
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om NickFitness

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 18. juni 1997
 1. Legger og lår, det er faktisk også der jeg alltid har vært sterkest, har drevt med sykling endel når jeg var yngre:)
 2. Har sett at dette har vært i media i det siste, spesielt i usa. Funker dette? Jeg er veldig skeptisk til at noen piller skal få vekk fettet på kroppen. Noen som har prøvd dette?
 3. Det rant i førsten, men dampet ned.
 4. I de 3 siste ukene har jeg blød neseblod 2 ganger mens jeg har sovet. Trur ikke jeg har pelt buse i søvne, snøte meg eller har nøset. Sist gange jeg har bløde neseblod bortsett fra disse 3 ukene, var for et par år siden. Noen som vet noe om dette?
 5. Har sett flere nett sider med priser ned i 500 kr, men det virker veldig useriøst. På myrevolution har dem en pt (alexander) han har en pakke til 2099 kr for 8 uker. Han virker veldig flink også, trur jeg satser på han.
 6. Jo, men det ble diskuskjon på flere sider. Tenkte rundt 1000 lappen i måneden, Treningsprogram og kosthold program
 7. Noen som har anbefalinger på pt`er på nett? Helst til rimelig pris for en student, vet at man ikke får en god pt til billig penge.
 8. NickFitness

  Historier

  Vet ikke om det er en tråd som er om morsomme historer, men i hvertfall så lager jeg en. Poenget med tråden er å fortelle morsomme historier som har skjedd. Jeg kan selv starte å fortelle en. Onkelen min sin kollega kjøpte seg en bil hos en useriøs forhandler. Det viste seg at bilen hadde 100 000kr i gjeld, han tokk kontakt med forhandleren. Dem sa at de skulle ordne dette, men tiden gikk. Han og kona dro på bryllup i oslo, der kona kjente de som giftet seg. Utover kvelden satt kollegaen til onkel og andre mannfolk sammen. Utover i samtalen så nevnte han dette med bilen han hadde kjøpt.
 9. Programmet du har satt opp, trener du bare musklene dine 1 gang í uka bortsett fra biceps. Om du ønsker fremgang så må du trene musklene 2-3 ganger i uka.
 10. Hør med ansatte på treningssenteret du er på om du kan få hjelp med teknikken din på markløft, du kan også se på nettet. Jeg anbefaler deg heller ta de større øvelsene enn isolasjonsøvelser. En av grunnene til det er feks. Du tar benkpress, da bruker hovedmusklene og i tillegg isolasjonmuskler. (Ble litt dårlig forklart)
 11. eg vet ikke om jeg får i meg nok vitamin a, c, d og videre. Teller ikke opp alle vitaminene jeg får inn i meg i løpet av en dag, gjør du? Jeg tar animal pak, det innholder også bcaa og glutamin men i mindre doser, det er også en av grunnene jeg tar multivitamin.
 12. Grunnen til jeg tar multivitamin er for være sikker på at kroppen får det den trenger av vitaminer. Multivitamin, er bedre enn endel andre tulle produkter på markedet.
 13. Pøs på, så litt på loggen din, virker veldig bra:)
×
×
 • Opprett ny...