Jump to content

Anho

Members
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anho

 1. De har tilbud på 2 sesonger av hver av seriene og jeg har hørt mye bra om begge. Har såklart fått med meg at det er to ganske forskjellige sjangre, men jeg lurer på om det er noen som har sett begge deler og kan anbefale meg hvilken jeg burde kjøpe?
 2. Jeg slenger meg med jeg også. Er i god gang med treningen, nå gjenstår det bare å holde ut helt til sommeren
 3. Goodfellas Se7en The usual suspects Det meste av Quentin Tarantino The social network
 4. "Svette er bare kroppen som gråter. Den gråter fordi den beveger på seg"
 5. Anho

  Hva er ditt mål?

  Sure, kan ikke skade. Alltid godt med litt ekstra ekstern motivasjon for å trene vettu:)
 6. Har vert single i 5 år nå. Ble dumpet på valentines, men var ikke et bra forhold så var egentlig bare dårlig timing som gjorde det litt surt. Etter det har jeg vert singel hele tiden etter valg, bare ikke eget valg..
 7. Jeg hadde tatt med kjæresten hjem for å møte familien min for første gang. Det var ganske trykket stemning helt i fra første øyeblikk egentlig, så da hun gikk på do under middagen så jeg mitt snitt til å spørre hva som var galt. De begynte med den vanlige "hun er en alle tiders jente" talen, men i årets plottwist avslører de at hun er tremenningen min. Det ble en ganske awkward samtale mellom meg og henne etterpå.
 8. Anho

  Hva er ditt mål?

  1 muscle-up før sommeren. Med 10 pull-ups ganske greit, så tror jeg det er teknikktrening som gjelder? Synlig six-pack før sommeren. Har kanskje litt lite muskelmasse, men skal bruke resten av våren, og hovedsakelig neste vinter på å bygge på den. Langsiktige mål, type i løpet av 2014: 100kg benk (ca 80 nå) 150kg mark (ca 100 nå) 150kg bøy (ca 100 nå) Human flag.
 9. Her kommer jeg bare med et lite eksempel jeg finner veldig interresant, og som jeg ønsker litt tanker rundt. Det er nok noe søkt kanskje, siden det ligger et stykke utenfor "normalen". OK here goes: Hun bestemmer seg for å steriliserer seg siden de sammen har blitt enige om at de ikke er intresert i barn. Alt er vel og bra, og ingen av partene angrer på inngrepet. Men det viser seg at hun tilhører den 1 % hvor befruktelse fremdeles er mulig. Han står fast på sin mening om at han ikke er intresert i barn, og ønsker derfor svært sterkt at hun skal ta abort. Hun derimot, forandrer synspunktet når hun plutselig har et levende vesen i kroppen. (Ja jeg er klar over at det kan diskuteres til det kjedseomlige om hvor skillet går mellom foster og cellklump, men la oss for diskusjonens skyld anta at hun mener det er et levende menneske helt fra befruktningen) De blir ikke enige, tiden går, og enden på visa er at de flytter fra hverandre. Så langt har jeg fått intrykk av at de aller fleste holder med damen i eksemplet. Siden det er hennes kropp så har hun sin fulle rett til å ombestemme seg på denne måten, til tross for at de var blitt enige om å ikke ha noe barn. Han hadde ingenting han skulle sagt, og dette fører til at barnet må vokse opp uten optimale forhold, om en kan si det slik. Hun var nyutdannet i 60% stilling, studielån, og huslån (som han selvsagt tar sin del av, til tross for at det er hun som beholder huset.) Men så kommer det jeg ønsker litt synspunkter rundt. Situasjonen er slik at det ikke er mer enn at hun bare så vidt klarer å få endene til å møtes mellom lav inntekt og høye utgifter. Hun gjør som hun får råd av fra veninnene, hun krever barnebidrag fra mannen, som har flyttet til en annen by og de to har kuttet det meste av kontakt. Etter litt diskusjoner frem og tilbake kommer de frem til et beløp begge to kan godta og ting går fremover. Spol 6-7 måneder frem i tid, ungen blir født, hun har truffet en ny mann som potensielt kan steppe inn i en fars-rolle om det blir seriøst. Så kommer Han og ønsker å tilbrinnge tid med ungen sin. Det blir han nektet, og etter litt frem og tilbake i rettsalen, får han null omsorgsrett. Beklager for en veldig lang post, men hvis noen fremdeles leser: Har mannen blitt behandlet urettferdig i denne saken? Grunnen til at jeg ønsker litt synspunkter er at det skjedde med storesøster til en kammerat av meg. For de som er intresert, så er hun lykkelig gift med en anen, og Han treffer ungen sin ved flere anledninger. Det er intet ondt blod der i gården:)
 10. En lokal gymhelt til sine "disipler" "Og her skal dere få et gratis tips på kjøpet: Alltid bruk belte, uansett." De fleste tok dette for god fisk, da gymbroen er sterkere enn de fleste andre der, men en spurte likevel "På apparatene også?" Hvor gymbroen svarer: "Ja, kanskje spesielt på aparatene. Du får opptil 40% mer utbytte av aparatøvelsene hvis du bruker belte" I don't even..
 11. Sjekking? Nei. Bli kjent med nye mennesker( som du synts er søte/kjekke/barske/osv) ja. Slik ser jeg på det i alle fall. Når det gjelder å pynte seg før man drar på trening så gjør jeg ikke noe aktivt for å se bedre ut, selv om jeg av og til bruker litt lengre tid på å velge hva jeg skal ha på meg enn jeg er stolt av. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg føler meg bedre hvis jeg går i treningsklær jeg selv syns ser bra ut. f.eks matchende t-skjorte og shorts o.l.
 12. Anho

  Kaloritelling

  Takk for gode forslag Steffen og Fribbern:)
 13. Anho

  Kaloritelling

  Det er selvsagt en viss sjanse for at jeg mer eller mindre ubevist har endret kostholdet mitt litt etter å ha prøvd kalkulatoren, men jeg har aktivt gått inn for å spise så normalt som mulig.
 14. Anho

  Kaloritelling

  Takk for svar, har lest litt rundt og funnet ut at det ikke nødvendigvis bør være noe problem å komme over 2000kcal daglig.
 15. Anho

  Kaloritelling

  Jeg er klar over at med mindre du er med i konkuranse (og kanskje ikke en gang da) er det nødvendig å telle nøyaktig antall kalorier inn/ut, men det er likevel kanskje ikke så dumt å ha et lite bilde av hva du putter i deg. Med dette i tankene bestemte jeg meg for å følge med litt på matinntaket mitt vs kaloriforbruket mitt, og jeg er litt overrasket over hva jeg fant. Et par kjappe tastetrykk på diverse kalorikalkulatorer kan fortelle meg at jeg med min aktivitet trenger om lag 2000 kcal daglig. Kanskje i overkant av dette siden jeg er ofte er litt mer aktiv enn jeg oppga, men ikke så aktiv som neste aktivitetsnivå på kalkulatoren. Anyways, jeg lastet ned en app som kan hjelpe meg å holde styr på kaloritellingen. Den er ikke helt nøyaktig selvsagt, men jeg regner med den er i nærheten av sannheten. I verste fall gir den meg et litt uklart bilde av hvordan jeg ligger an. Er tross alt bare på min tredje dag med kaloritelling, men long story short: jeg når ikke opp til kalorimålet mitt. Første dagen landet jeg på ca 1000 kcal, og da logget jeg alt jeg spiste og spiste når jeg var sulten. Det tallet ble nok litt lavt siden det ikke er så lett å få med seg pålegg og alle grønnsakene ogsånt, men la oss ta 300kcal ekstra. Da er jeg på 1300kcal. Det gir et underskudd på 700kcal. I tillegg til dette hadde jeg en løpetur på ca 200 kcal i minus. Da er vi vel tilbake på effektive 900kcal Nå er ikke jeg noe ærneringsekspert, men 1900kcal underskudd på en med mitt utgangspunkt kan neppe være sundt? Slenger vet et par bilde av meg for 3-4 måneder siden, er nok blitt litt tynnere(lavere fett%?) siden den tid. Prøv å ignorer annsiktet mitt, er ikke så lett for meg å konsentrere seg om to ting på en gang.. I går gjorde jeg et ærlig forsøk på å komme meg opp på 2000kcal, men landet til slutt på 1450kcal. Med feilmarginen på 300kcal havner jeg på 1750, som gir 250kcal i underskudd. Dette er ikke så verst, men hadde ei tung styrkeøkt på en times tid. Dette er jo regnet med i de 2000 jeg skal ha i meg, men da bør jeg være på ca 2000 også? Jeg klarte fysisk ikke å spise mer, jeg måtte ta et ekstra måltid på kvelden for å høyne kaloriinntaket mitt til det endelige 1750-ish. I dag ligger jeg på ca 630kcal etter 2 måltider. + 150-ish ligger jeg på 780kcal før middag, som er omtrent det jeg har ligget på de to siste dagene på denne tiden. Jeg har et ønske om å gå ned i fettprosent, men vet ikke om det nødvendigvis er veien å gå med opimot 5000kcal i underskudd daglig? Jeg er glad i mat, men ikke når det kommer til det at jeg må presse det i meg. Dette blé en lang post, mest for min egen del, men hvis det er noen som har noen synspunkter så setter jeg pris på det. Noe a lá "Det er ikke så farlig, alt ordner seg til slutt." Eller evt noen som har noen tips til matvarer som er kaloririke uten at det nødvendigvis går negativit utover kostholdet(eller økononmien) mitt på andre måter.
 16. Jeg har heldigvis tre gode kammerater som hjelper å pushe meg litt når det kommer til å snakke med jenter. De heter Jack, Johnny, og Jim
 17. Observerte et par lekne frøkner på 14(?) som tok knebøy. Var ikke noe å utsette på teknikken eller noe, men de hadde en heller uvanlig måte å motivere hverandre på. Da de var på det dypeste, ga spotteren den andre en god smekk på rumpa mens hun sa ting som "Godt jobba" "Nå blir kaloriene liggende igjen på bakken" "Tenk sommerkroppen 2014" "null stress" osv. Kult
 18. Det virker som de fleste stort sett er enige i at god motivasjon er den som kommer innenfram og fordi du finner en genuin tilfredsstillelse i det du gjør. Slik jeg ser det så kan min motivasjon ses på som et bål. Av og til brenner det veldig og jeg klarer nesten ikke å vente til jeg får manualene i hendene igjen, mens andre ganger så er det et ork å komme seg på trening. Da ligger ønsket om å trene der, men en lang dag, mye å gjøre, og andre dårlige unnskyldninger gjør at jeg ikke er kjempegira. I slike tilfeller finner jeg stor nytte av bilder/videoer/memes/osv for å få fart på "bålet" igjen. Jeg trenger det som en slags kickstart for å komme meg opp av soffaen. Så fort jeg kommer meg på treningsenteret er jeg kjempegira og klar for å løfte tungt å lenge. Og som noen nevnte over, så har jeg aldri angret på en treningsøkt jeg gjennomførte, men jeg har angret i ettertid på treningsøkter jeg ikke gjennomførte. Det var kanskje ikke helt dette du tenkte på, men det er mine tanker rundt det.
 19. Jeg hater folk som påstår at øvelsene jeg tar er bortkastet, og at jeg må kjøre crossfit for alle pengene, helst 7 dager i uka, 52 uker i året.
 20. Nigthmare before christmas. Kan diskuteres om det er jule eller halloweenfilm, men kan kanskje være en fin overgang for å få deg i julestemning?
 21. Anho

  BETAflauser

  Jeg hadde noe på gang med ei jente ei gang, men det viste seg at vi var for forskjellige. Mens jeg likte eventyrfilmer type Ringenes Herre, Harry Potter, osv, så var hun mer interesert i bestekammeraten min.
 22. Anho

  Creepy på trening

  Etter trening en gang var det en skøyer som tisset i felledusjen. Det var ikke spesielt kult.
 23. Skal formidle det til han. Setter pris på svar!
 24. Det var hans egne ord, men ved nærmere etterspørslen viste det seg at det ikke har vert påvist noe av lege. Men å være overvektig er nok normalen heller enn unntaket når en går bakover å ser 3-4 slektsledd. Dette til tross for at de har vert tømmermenn, industriarbeidere osv. Men la oss anta at det ikke er noe genetisk i veien for at han med det rette kostholdet og treningen skal gå ned i vekt, har du noen forslag?
×
×
 • Create New...