Gå til innhold

Anho

Medlemmer
 • Innholdsteller

  185
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anho

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 7. februar

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

1 116 profilvisninger
 1. De har tilbud på 2 sesonger av hver av seriene og jeg har hørt mye bra om begge. Har såklart fått med meg at det er to ganske forskjellige sjangre, men jeg lurer på om det er noen som har sett begge deler og kan anbefale meg hvilken jeg burde kjøpe?
 2. Jeg slenger meg med jeg også. Er i god gang med treningen, nå gjenstår det bare å holde ut helt til sommeren
 3. Goodfellas Se7en The usual suspects Det meste av Quentin Tarantino The social network
 4. "Svette er bare kroppen som gråter. Den gråter fordi den beveger på seg"
 5. Anho

  Hva er ditt mål?

  Sure, kan ikke skade. Alltid godt med litt ekstra ekstern motivasjon for å trene vettu:)
 6. Har vert single i 5 år nå. Ble dumpet på valentines, men var ikke et bra forhold så var egentlig bare dårlig timing som gjorde det litt surt. Etter det har jeg vert singel hele tiden etter valg, bare ikke eget valg..
 7. Jeg hadde tatt med kjæresten hjem for å møte familien min for første gang. Det var ganske trykket stemning helt i fra første øyeblikk egentlig, så da hun gikk på do under middagen så jeg mitt snitt til å spørre hva som var galt. De begynte med den vanlige "hun er en alle tiders jente" talen, men i årets plottwist avslører de at hun er tremenningen min. Det ble en ganske awkward samtale mellom meg og henne etterpå.
 8. Anho

  Hva er ditt mål?

  1 muscle-up før sommeren. Med 10 pull-ups ganske greit, så tror jeg det er teknikktrening som gjelder? Synlig six-pack før sommeren. Har kanskje litt lite muskelmasse, men skal bruke resten av våren, og hovedsakelig neste vinter på å bygge på den. Langsiktige mål, type i løpet av 2014: 100kg benk (ca 80 nå) 150kg mark (ca 100 nå) 150kg bøy (ca 100 nå) Human flag.
 9. Her kommer jeg bare med et lite eksempel jeg finner veldig interresant, og som jeg ønsker litt tanker rundt. Det er nok noe søkt kanskje, siden det ligger et stykke utenfor "normalen". OK here goes: Hun bestemmer seg for å steriliserer seg siden de sammen har blitt enige om at de ikke er intresert i barn. Alt er vel og bra, og ingen av partene angrer på inngrepet. Men det viser seg at hun tilhører den 1 % hvor befruktelse fremdeles er mulig. Han står fast på sin mening om at han ikke er intresert i barn, og ønsker derfor svært sterkt at hun skal ta abort. Hun derimot, forandrer synspunktet n
 10. En lokal gymhelt til sine "disipler" "Og her skal dere få et gratis tips på kjøpet: Alltid bruk belte, uansett." De fleste tok dette for god fisk, da gymbroen er sterkere enn de fleste andre der, men en spurte likevel "På apparatene også?" Hvor gymbroen svarer: "Ja, kanskje spesielt på aparatene. Du får opptil 40% mer utbytte av aparatøvelsene hvis du bruker belte" I don't even..
 11. Sjekking? Nei. Bli kjent med nye mennesker( som du synts er søte/kjekke/barske/osv) ja. Slik ser jeg på det i alle fall. Når det gjelder å pynte seg før man drar på trening så gjør jeg ikke noe aktivt for å se bedre ut, selv om jeg av og til bruker litt lengre tid på å velge hva jeg skal ha på meg enn jeg er stolt av. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg føler meg bedre hvis jeg går i treningsklær jeg selv syns ser bra ut. f.eks matchende t-skjorte og shorts o.l.
 12. Anho

  Kaloritelling

  Takk for gode forslag Steffen og Fribbern:)
 13. Anho

  Kaloritelling

  Det er selvsagt en viss sjanse for at jeg mer eller mindre ubevist har endret kostholdet mitt litt etter å ha prøvd kalkulatoren, men jeg har aktivt gått inn for å spise så normalt som mulig.
 14. Anho

  Kaloritelling

  Takk for svar, har lest litt rundt og funnet ut at det ikke nødvendigvis bør være noe problem å komme over 2000kcal daglig.
×
×
 • Opprett ny...