Gå til innhold

petteromdal

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av petteromdal

  1. Har noen tips om hvor en får kjøpt nøtter og krydder/urter i stor forpakning? F.eks hasselnøtter eller tørket gressløk.
  2. Som andre her skriver så anbefaler også jeg området bak fløyen og grusveien langs svartediket (ferskvann/demning og drikkevannskilde til Bergen) som gode jogge og sykle områder. Vil du ha en utfordring så er det knallgøy å sykle opp til rundemanen for så å kaste seg uti downhill løypene ned igjen til svartediket. God tur!
  3. Hei. Som flere her gjør, så anbefaler også jeg Bose Mie2i eller Sie2i til trening og egentlig alle andre aktiviteter. sie2i er dog laget for trening ved at den har kortere kabel (som kan forlenges) og det følger med armholder til telefonen. Jeg har selv mie2i ("i" betyr bare at det er laget for iPhone) og har hatt dem i 4 år. Jeg jobber i Soundgarden og har solgt flere 100 av disse gjennom de 4 årene jeg har jobbet der og ikke EN ENESTE GANG har det kommet en kunde inn og registrert en service på dem! De tåler så og si alt og sitter som støpt i øret ved hjep av "haifinnen" i silikon, som igjen
×
×
  • Opprett ny...