Jump to content

Markmus

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Markmus

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heisann! Jeg er av kjønnet mann og skal ha en brystreduksjonoperasjon om et par dager etter vektnedgang. Lurte rett og slett på om noen her kan fortelle litt om hvor fort de var back in business (gjøre hverdagslige ting unntatt trening).
 2. Flotte svar Synes absolutt det beste er å telle det man selv har kontroll over, og spiser man ute/ingen vekt tilgjengelig så får det heller gå!
 3. Hei! Har selv gått ned en del kilo uten noe form for kaloritelling, men kun med rasjonale mengder mat og lurere matvalg. Dette gjorde jeg i 2 1/2 før jeg nå rett før sommeren 2015 begynte å telle kalorier fordi jeg trodde dette skulle gi meg resultater (les: cutte fett), men jeg har opplevd et større opphold i vektnedgangen siden jeg begynte med dette kontra perioden hvor jeg ikke telte. Hvorvidt dette er fordi vekten min er såpass lav nå i forhold til før eller fordi jeg spiser mer kalorier vet jeg ikke. Selv vurderer jeg å slutte å telle for en periode fordi jeg føler det gir en falsk "garanti". Men uansett spør jeg dere av ren nyskjerrighet; Teller du kalorier? Hvorfor/Hvorfor ikke?
×
×
 • Create New...