Gå til innhold

Asle Aursand

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Innen hvilken sektor er dette, og hvor lang fartstid har du? Jeg er også utdannet dataingeniør med 18 år i arbeidslivet og ender på i underkant av 900 000 som utviklingssjef med MYE mer enn ordinær arbeidstid.
 2. Asle Aursand

  Snustråden

  Kjenner meg igjen der. Sist jeg "sluttet" var i fjor sommer. Vi dro til Spania, og jeg holdt hjemmefra og til Værnes. Der kjøpte jeg en strut Skruf. Yngstedatteren ble svært Skruffet som hun sa :-) Du må kjenne at du VIL slutte, da får du det til. Nå har jeg gått nokså lenge og kjent på at jeg er dritt lei av å snuse, men jeg skal kanskje være litt forsiktig med å uttale meg, siden jeg ikke engang har vært snusfri i to uker. Men anyways, lykke til! Du kan hvis du virkelig vil!
 3. Asle Aursand

  Snustråden

  Problemet er ikke å slutte, men å ikke begynne igjen.... Jeg har brukt snus siden jeg var 15, er nå 48. Har har opphold noen måneder innimellom, men har alltid funnet en grunn til å starte igjen. Men nå er det slutt. På tide å bevise at det er jeg som har styringa, og ikke nikotinet. Har vært snusfri i 8 9 dager nå, og det går overraskende greit! Det hjelper selvsagt at det er sommerferie, så jeg har noen uker å takle abstinensene på. Jeg har ikke tilstrekkelige reserver av mental styrke til å både håndtere det daglige jobbstresset og samtidig slutte med snus
×
×
 • Opprett ny...