Gå til innhold

andre2003

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kristines1990, all honnør til aleks! Han var rå i går, et prakteksempel på idealfysikken (etter min mening) i denne klassen:)
 2. Det Myr sier, er at den progresjonen du får etterhvert er så liten at den den nærmest blir ubetydelig i denne sammenhengen.
 3. Om 100 prosent av kalorioverskuddet skal bygge muskler, må dette være en person med lite eller ingen treningshistorie. I tillegg må blant annet faktorer som et godt genetisk potensiale og optimalt overskudd være tilstede dersom dette skal være tilfellet.
 4. Damer har faktisk en større prosentandel av den totale muskelmassen på underkroppen sammenliknet med menn. Om målet ditt er å bli strammere og dette for deg betyr å minske den totale fettprosenten, må du være i kaloriunderskudd. Med vær klar over at man i teorien må være i kalorioverskudd for å bygge muskler. Dersom du er i kalorioverskudd vil faktisk 70-100% av den vekten du legger på deg være i ren muskelmasse, avhengig av treningshistorie, genetisk potensiale osv. Mange de konkurrerende fitnessutøverne (!) gjør faktisk slankeprosessen mer komplisert enn det den er. Mitt tips: ikke gjør en h
 5. Det mennesker med slike holdninger og verdier som deg, Kjetil1234, som gjør at bransjen kan fortsette slik den har gjort.
 6. Du kan ikke legitimere dopingmisbruk ved å si at alkohol er et større problem. Om jeg bryr meg? Klart jeg gjør det! Den person som velger å bagatellisere misbruk på denne måten har ikke nok kunnskap om emnet. Det er både sterkt helseskadelig, ulovlig og uetisk. Å støtte opp om doping blir som å støtte opp om narkotikahandel, som i likhet med disse stoffene selges på gråmarkedet. Men å diskutere doping med dopere er kanskje ikke det letteste..
 7. Vi ser at det blant konkurrerende utøvere i fitness og bodybuilding er populært å dehydrere seg selv før sceneopptreden, også benevnt som "kutting av vann". Vi vet også at det i slike bransjer alltid vil finnes visse oppfatninger som ses på som sannheter, slik som denne. Men kan noen egentlig gi et godt svar på om dehydrering gir positive resultater mtp å oppnå best mulig "sceneform", og som også er støttet opp av forskning?
 8. Helt riktig Kjetil1234! Det har det alltid vært og kommer alltid til å være;) Med unntak av at de naturlige beistene da ikke var i nærheten av Cutler ol. Ikke engang den genetisk begavede som trener, spiser og restituerer optimalt har sjans mot den gjennomsnittlige personen som slurver med treningen, maten og restutisjonen.Synes det er så småelig at de kaller seg for "natural bodybuilders" etc og i tillegg nekter for alt av ulovligheter. Det finnes ikke noe storhet og respekt i det mange disse har oppnådd, med unntak at de tør å spille med livet som innsats. Men stor respekt til dere som ikke
 9. går mot en utvikling der alle klassene blir større. Dagens Men´s Physique-utøvere likner stadig mer på old school bobybuilderne. I videoen som Stian L posta, argumenteres det med at MP-klassen er "achieveable" for gutta på treningssenteret som har lyst til å se sånn ut. Det er tull. Mange av disse utøverne er faktisk unormalt store. Å argumentere med at de beste har trent i 10 år eller mer, er irrelevant. Folk har en tendens til å være av den oppfatning at vi kan bli veldig muskuløse dersom vi bare trener hardt nok over en lengre periode med riktig kosthold. Menneskekroppen er biologisk og fys
 10. hvor har du fått vite dette?
 11. Noen som vet om det arrangeres Norway Open i år, og eventuelt når?
 12. Det må være lov å stille seg kritisk til både forbund og utøvere selv om det kalles kroppsbygging. Det jeg mener er at folk i denne bransjen er over middel naive. Når man har en ideologi om at "mer er bedre" er det klart at det er en bransje som er gjennomsyret av dopingmisbruk. Og forbund og bransjen i seg selv er med på å støtte opp om dette ved manglende dopingkontroller, deres ideologi og det faktum av at de stikker hodet i sanden. Flere av de personene som er våre forbilder og rollemodeller kan du være sikker på har tydd til snarveier.
 13. Enig med deg MGA91! Satt selv og så på hele sendingen live. I tilsvarende klasse i Sverige har ikke disse gutta som egentlig kunne stilt i CBB en sjans, de blir for store. Mener det er riktig vei å gå. Det som er synd, er at hva et normalt menneske ser på som en estetisk fin og veltrent kropp ikke matcher med det samme synes hos en person som f. eks dømmer i denne bransjen. Mottoet deres er mer "dess mer muskler, jo bedre". Er generelt veldig skeptisk til hele bransjen og disse forbundene, som indirekte oppfordrer til dopingmisbruk, noe som er sterkt i strid med idretts verdier og normer.
 14. Noe bør i hvert fall gjøres. Dommerne bør være bevisste på dette. Slike utøvere er jo i klar strid med reglementet. Utøveren skal ha symmetri og et atletisk utseende, men ikke ekstrem muskelvekst. Det bør være en mellomklasse estetisk sett som ligger mellom atlethic Fitness og CBB. Dommere, få opp øynene!
 15. Snakker ikke om utøverne genrelt, Mano, men noen av de. Spesielt fjerdeplassen i Stavanger Open. Misforstå meg rett, vedkommende er i knallform, men for muskuløs til å bli premiert med denne plasseringen. Skulle ikke engang vært topp 10 spør du meg..
×
×
 • Opprett ny...