Gå til innhold

Dizz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Haha, du gir det ikke. "Personangrepet" kom ikke når en diskusjon ble ført, men avsluttet - du kan ta det som om at du vant! Gratulerer Jeg har svart. Må man sette alt inn i helt bestemte rammer og ikke ha noen form for skjønn? Jojo, jeg mener vel egentlig bare at i dette tilfelle var de for strenge.
 2. Jeg prøver kun å diskutere et tema.
 3. Du har et kvalmende behov for å vinne "diskusjoner" isteden for å prøve å forstå hvorfor folk kan reagere på noe ikke du reagerer på. Det er faktisk ikke vits å forsette, men bare for avslutte med å svare på ditt konkrete spørsmål så mener jeg at det religiøse symbolet ikke skal dra all fokuset vekk fra sendinga. Noe jeg mener dette ikke gjør:
 4. Man favoriserer vel ikke en religion ved å la en religiøs person være religiøs. Derfor mener jeg det blir en form for sensur. Jeg mener ikke at man skal støtte spesielle religioner. Jeg føler at religioner generelt fremmedgjøres for mye. Tenker at det vil være bedre hvis religioner har en viss tilknytning til samfunnet, sånn at det ikke blir så skarpe skiller mellom religiøse og ikke-religiøse, men at det er en glidende overgang. Det fremhever litt hvor forskjellig vi tenker egentlig - at hakekors kan sidestilles med kors når det gjelder å støte folk.
 5. Snakk om å legge ord i munnen på folk?
 6. Prinsipp prinsipp prinsipp.. Det er jo det som er eneste begrunnelsen.. Det er ingen andre religioner som klager på at dette favoriserer kristendommen - og når det gjelder adskillelse mellom stat og religion mener jeg det ikke er vits å blande det inn i denne saken. Det er en person som har en jobb som på ingen måte må ta noen viktige avgjørelser (som f.eks. politi og dommer) - men kun videreformidle nyheter. Jeg mener da det kan sees på som diskriminerende overfor henne at hun må fjerne korset, i alle fall i en gråsone. Blander ikke staten seg inn her ved å be henne fjerne korset? Ang.
 7. Jeg mener dette faller bort fra at staten skal være separert fra kirken. Dette nærmer seg mer det at religionsfrihet ikke er greit lenger. Dette handler om at en enkeltperson blir nektet å bruke et lite smykke fordi det - støter noen? - konverterer folk til kristendom? Man snakker ofte om hvordan religion holder tilbake samfunn og hindrer utvikling, jeg kan skjønne slike argumenter hvis det kræsjer med vitenskap eller andre ting hvor man vil ha fremgang. Men dette blir helt ærlig for dumt. Dette er som du sier kun prinsipielt fra enkelte personer som mener religion ikke bør være synlig på noe
 8. Skulle til å linke det! Prioriteringer...
 9. Fytti katta - jays kan løpe http://www.nrk.no/sport/_jays_-provde-seg-pa-nfl-rekorden-1.11328568
 10. Det er virkelig noe dritt å slite med.... Disse har hjulpet meg ganske mye. Kompresjonsstrømper skal visst også funke bra...
 11. Hunnedderkoppen av en art (Harpactea sadistica) i Israel har ingen kjønnsåpning så hannen må stikke hull på abdomen selv for å kunne befrukte hunnen, hannen kan penetrere abdomen flere ganger i én økt (sikkert vanskelig å treffe..). Ved noen anledninger kan også flere hanner delta, fordi det er den siste hannen som leverer sperm som vil befrukte eggene.
 12. Pga idrett og det estetiske og kanskje litt fordi man har godt av fysisk aktivitet å da...
×
×
 • Opprett ny...