Gå til innhold

Coconut

Medlemmer
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Coconut

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 04. juli 1997

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sant det, men dette kosttilskuddet er jo ganske så billig, så å ta 3 for dag skader ikke - men jeg vil så klart ikke få "vitaminoverdose"... Har bare tatt en i dag iallefall, for et litt skeptisk til å ta 3 stk når det står på gg at jeg bare skal ta en.
 2. Bestilte jentepakken på Gymgrossisten og fikk disse tablettene med. Jeg er litt usikker på hvor mange jeg skal ta for dag - det står på Gymgrossistens side at man skal ta 1 tablett for dag, men på boksen står det at 3 tabletter for dag ved siden av normal kost bla bla bla er bra bla bla bla... Skal jeg ta 1 eller 3 tabletter?
 3. Typen bruker disse pillene og jeg har prøvd de et par ganger med han, men blir utrolig dårlig i magen selv. Kjennes ut som magesekken brenner opp.. Jeg tok de på tom mage, men tok de engang etter frokost og ble fortsatt like dårlig da. Typen blir dårlig noen ganger, men om han trener rett etter han har tatt en pille så går det som oftest fint. Drittpiller, haha, gjør så vondt!
 4. Bruker string når jeg trener i tights, vanlig boxer når jeg trener i joggebukse. Boxer er uten tvil mest komfortabelt!
 5. En eller annen form for allergi kanskje?
 6. Jeg har et ganske dumt spørsmål, syns jeg iallefall........... Jeg får i meg en god del karbohydrater gjennom kosten, og jeg er ganske sikker på at jeg får i meg langt mer enn jeg trenger - er det bra? Jeg trener i snitt en halvtime cardio hver dag og prøver så ofte jeg kan å ta meg en gåtur. Er det lettere å forbrenne karbohydrater enn kalorier? Jeg mener å ha lest et eller annet sted at det er lettere å forbrenne fett enn karbohydrater, og at karbohydrater generelt ikke er så bra for kroppen. Har søkt litt rundt men finner ikke svaret på det jeg lurer på! Prøver å gå ned i vekt, og skal jeg
 7. Siterer denne! Frukt og grønt er generelt billigere på Kiwi. Kylling, kjøttdeig osv er billigst på Rema 1000 - nå husker jeg ikke pris, men man får 1400 g kylling til en ganske så lav pris + kylling/kalkunkjøttdeig er sunt OG kjempe billig. Og veldig, veldig godt.
 8. To skiver Ingers Lavkarbobrød med hvitost og litt pomfrikrydder på. Mmm... :happy:
 9. Sjekk ut Fitness Blender!
 10. Uæ, ikke bra!! Håper jeg takler lukten da... De som lukter sjokolade og kokosnøtt er forresten knallgode, den som lukter kokosnøtt er min favoritt... Hihi.
 11. [ATTACH]119210[/ATTACH] [ATTACH]119211[/ATTACH] [ATTACH]119212[/ATTACH] [ATTACH]119213[/ATTACH] Mine siste bestillinger... Gleder meg til alle pakkene kommer!!!
 12. Takk for svar! Skjønte forklaringa di og alt made sense, så da kan jeg bare fortsette å spise Nutrilett barer uten dårlig samvittighet.. Selv om jeg liker Atkins hakket bedre.
 13. Coconut

  Shape up, App

  Knallgod app!! Eneste man burde være obs på er at kaloriinnholdet som er oppført på matvaren man skal legge inn kan være feil. Man ser jo så klart om det er ALT for feil (for eksempel jeg skulle legge inn 150 g mango og blant de mangoene som lå inne var det en på 1500 kcal......), men noen ganger er det et par 10 kalorier i forskjell. Anbefaler å betale for appen forresten! Gratisversjonen er ikke så mye å skryte av egentlig, er mye mer å legge inn og holde kontroll på når man har betalt for den.
 14. Jeg leste nettopp denne artikkelen angående Nutrilett barer... Jeg har i det siste spist Nutrilett barer som mellommåltid (peanøttbaren, namnamnam), men i følge denne artikkelen er ikke næringsinnholdet så ufattelig bra. Jeg er veldig glad i Atkins barene, men er de noe bedre enn Nutrilett barene? Har prøvd å søke litt frem og tilbake men finner ikke et reelt svar, så beklager om jeg oppretter enda en tråd om et tema som allerede har vært diskutert... Er litt ny her inne.
×
×
 • Opprett ny...