Jump to content

Johan93101

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. Her er 10 oppskrifter som kan lages på forhånd å fryses ned: http://www.mommysfabulousfinds.com/2013/10/easy-crock-pot-freezer-meals-2.html
 2. Jeg bor for tiden i USA (Hawaii) og har tilgang på hva det skal være fra iHerb.com, noen forslag på produkter jeg kan prøve som jeg ikke vil ha tilgang på i Norge? Produkter dere kunne tenkt dere å kjøpe, men ikke har mulighet til på grunn av at det skal over den norske grensa? Jeg er ikke interisert i produkter som ikke kommer til norge pga. at de er skadelige, men heller produkter som ikke kommer inn pga. de strenge lovene som vi har.
 3. Denne synes jeg er bra. Et tips for alle som vil bynne å bli mer aktiv i gymmen og/eller med dietten: se denne!
 4. Ønsker at vi skal få igang en tråd med sunne oppskrifter for vektøkning! Både oppskrifter der man lager mat for et måltid om gangen og oppskrifter for mat man kan lagre å spise av flere ganger over 2-3 dager. Oppskrifter med mellom 30 og 50 g protein i hver porson, minimum 25 g fordøyelige karbohydrater, og (så godt som) bare sunne fettsyrer er å foretrekke. Både linker til sider med oppskrifter dere liker og oppskrifter direkte hit er satt pris på. Også komentarer om de oppskriftene dere har prøvd vil være bra!
 5. Det er noen varer hver av oss altid må ha tilgjengelig for å gjøre matlagingen både letter å mer smakfull. Jeg oppretted denne tråden fordi jeg blir fort matlei og ønsker en ny lsite med varer osom jeg kan kjøpe inn for å lage nye og interesange matretter (eller smaksette de jeg allerede lager). Skriv ned det dere altid har tilgjengelig (om ingen har skrevet det før) å hva dere helst bruker det til.
 6. http://www.bodybuilding.com/store/new-wave-enviro/litter-free-lunch-box.html Dette er bare for en dag (for transport), men man kan jo kjøpe flere... Plastbokser bare for å oppbevare mat hjemme så må http://www.tupperware.no/ være bra, men da må du vite av noen som selger for de. (Sikker noen av facebook-vennene dine som enten selger eller vet av noen som selger for de)
 7. bodybuilding.com selger slikt billig om noen trenger det. Desverre er leveringstiden lang, ofte 3 uker... (man må være forsiktig med å bestille noe spisbart vesidenav fordi da risikerer man at hele bestillingen blir stoppet av tolla).
 8. Har lastet den ned nå. Har noen erfaring med den betalte versonen, og om det er verdt det? Og fungerer barcode scanneren på de fleste norske matvarer?
×
×
 • Create New...