Jump to content

StineJulie

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About StineJulie

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/26/1993
 1. Kan vel komme med en liten oppdatering: På det halve året jeg har trent og endret kosthold har jeg merket stor forandring på psyken! Kan vel ikke si jeg er frisk, i og med at det er en tilbakevendende sykdom som kan komme og gå som den vil. Men det forhindrer at jeg går langt ned i kjelleren og blir værende der Forandringen er også veldig mye på hvordan jeg ser på meg selv, er mer positiv og holder meg langt unna destruktiv og negativ tankegang som bryter en ned. Og jeg føler at dette er pågrunn av livsstilendringen jeg valgte å ta. Hurra! Veien er enda lang å gå, men å se slike forandringer på et halv år, når jeg har levd med dette 8 år, er veldig stort!
 2. hei! Fulgte planen i 1 1/2 mnd, også fikk jeg magesmerter for 2 uker siden, som ble så ille at jeg måtte på sykehus, og da var det ikke lett å stå på kjøkkenet å preppe sunn mat akkurat. Og pga det fikk jeg ikke fulgt matplanen min Men er back on track nå, heldigvis.
 3. Mamma pleide å lage bananmilkshake til søsteren min. Med helmelk og litt vaniljeis (hvis hun ikke var altfor dårlig).
 4. - Hansker - Sko - BCAA - Shaker - Proteinpulver
 5. Fikk laget kostholdsplan av en PT som jeg er fornøyd med så langt. Måtte desverre legge den til side da jeg fikk akutte magesmerter for 2 uker siden, så har spist dritt siden da. Ellers går treningen greit, og fremgangen lar ikke vente på seg
 6. På tide med total endringer av kosthold og la dette bli en ny livsstil. Har hatt medlemsskap på studio en stund nå, men det var mer for å holde meg i form. Og for å være ærlig - jeg var ikke der så ofte. Men for ca. 2 mnd siden begynte jeg å ta det litt mer seriøst. Jeg sliter med depresjon som er tilbakevendende. Har hatt det siden jeg var 12, og nå er jeg nesten 20. Jeg vil sjekke om total endring av kosthold og mer trening hjelper for meg (siden jeg ikke skal gå på medisiner i år). Og jeg vil selvfølgelig få en kropp jeg har har lyst på. Men jeg trenger hjelp når det kommer til kosthold. Er det noen der ute som er villige til å hjelpe meg å lage en bra kostholdsplan? Stine
×
×
 • Create New...