Gå til innhold

frksørlie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om frksørlie

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 04. nov. 1994
 1. Er ikke så veldig nervøs faktisk, bare i lykkerus og ekstase over at jeg tok avgjørelsen om å gjøre det og at det nå er så kort igjen! Haha, nesten så jeg syns det er uvirkelig! Men bare vent til i morgen, da kommer jeg sikkert til å være suupernervøs Men kjempeherlig å høre om andre som nettopp har gjort det og som er fornøyd, det gjør bare at jeg gleder meg til å se resultatet enda mer Hvordan var de første dagene for deg forresten? Innbiller meg om at jeg kommer til å være halvt i puppekoma, men har lest så mye forskjellig her inne at jeg nesten ikke vet hva jeg skal tro eller forvente
 2. Var dere flinke og brukte sports-BH dag og natt den første måneden eller byttet dere til vanlig BH tidligere? Noen spesielle merker/typer som kan anbefales eller er det bare å kjøpe med seg den de har på klinikken? Og hvor mange dager etter operasjon ventet dere før dere tok en titt på de nye søstrene?
 3. Har i alle fall aldri hørt om noen som har operert inn proteser gjennom navelen, haha! Men man kan gå inn både gjennom brystvorten, snitt under brystet, og - som du sier - gjennom armhulen Da er risikoen for infeksjon piittelitt større, vel og merke.
 4. Jeg er også allergisk mot melkeprotein, soya og egg. Jeg har prøvd ut erteproteinet herfra: http://www.vitalprotein.no/produktet/4553916225 og er sånn passe fornøyd med tanke på smaken. Kan vel ikke forvente at det skal være godt når jeg ikke kan blande med annet enn vann, og det er såvidt det går ned hver gang Men hva gjør man ikke for GAINS?!! Haha. Har både sjokolade- og vaniljesmak, sjokolade er det eneste jeg klarer å drikke "rent" etter trening.. Vanilje kan jeg kun bruke om jeg kan skjule det fr.eks i havregrøten. Det finnes et uten smak derfra også, men det har jeg ikke prøvd.
 5. Kan anbefale dette: http://www.vitalgreens.no/produktet/Vital-Greens
 6. Da jeg leste boken tolket jeg ikke dette som et litterært virkemiddel direkte, men mer som en slags beskyttelsesmekanisme Mino skapte i et forsøk på å gjøre minnene om landsbymassakren mindre vonde å bære på, og også som en ufarliggjøring av de drapene han selv utfører senere. At han ser blodet som hvitt fjerner jo (logisk nok) en stor del av det vi mennesker forbinder med det, utenom at det er klissete og ekkelt - fargen rød. Men om du ønsker å tolke det finner du alltids noe der! Kokosvann er jo livets vann, på samme måte som blodet er livets vann det også. Kanskje det er noe?
×
×
 • Opprett ny...