Gå til innhold

bjorneel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. bjorneel

  Dagens Glade

  Har draget på drømmedama. Livet lysner for alvor nå. :-)
 2. Jeg har prøvd dette. Da a la EatStopEat. Synes dette er interessant. Men, her et det mange meninger. Hva som et rett vet ikke jeg. Trening legger jeg da helt i slutten eller utenom fasteperioden.
 3. "Det er ikke nødvendig, men livet er enklere med sixpack".
 4. bjorneel

  Dagens negative

  Ufokusert og slapp på trening. Mista 15 kg på foten. F***.
 5. Jeg har prøvd å lese meg opp rundt dette med BCAA. Tar dette selv grunnet "faste-tull". Har ikke funnet noe som helst god begrunnelse for å ta dette med mindre man trener fastende. Da også under tvil. Siden du har god kontroll på kosthold er det neppe noen grunn for deg å ta det. Hadde jeg visst det jeg gjør i dag hadde jeg muligens ikke startet med BCAA før fastende trening heller, men siden jeg er i gang og dette er en del av treningsrutinen min holder jeg på det enn så lenge. Smaksmessig foretrekker jeg Xtend sin Watermelon.
 6. bjorneel

  Dagens Glade

  10 kr for all is på Obs! Da ble det ikke bare en, men to Lion! Vel fortjent :-)
 7. Fryser selv mer enn før. Siden jeg spiser etter periodisk faste prinsipper er nok min forklaring dette: "Q: Sometimes when I fast my finger tips get cold, why is that? Fasting increases the blood flow to you body fat (the process is called adipose tissue blood flow). So when you are fasting more blood is travelling to your body fat, presumably to help move it to your muscles where it can be burned as a fuel. Do to this increased travel to your body fat, micro-vasodilation occurs in your fingertips and sometimes toes to compensate. So in some cases it’s a ‘necessary evil’ in the fat loss
 8. Det er ikke nødvendig.
 9. bjorneel

  Dagens negative

  Offisielt singel. Trøstespiser og har mista lyst på trening.
 10. bjorneel

  Dagens negative

  Trøstespiser grunnet svigermorbesøk. Prøver å overtale meg selv at det er bulking, men skjønner innerst inne at det kun er trøstespising.
 11. bjorneel

  Dagens negative

  Samme her. På toget i rushen...
 12. Jeg tar bcaa før trening. Er lite støl. Mener bestemt at jeg har blitt mere støl de gangene jeg har glemt bcaa. Leste ett sted at det må tas før trening. Så etter min mening er det verdt ett forsøk.
 13. Jeg tar bcaa før trening og da ca. hver 2. time før jeg spiser. Så i ditt tilfelle ville jeg tatt bcaa igjen ca 12. Dette er det delte meninger på om er nødvendig, så dette er min måte. Stort sett så blir det mat rett etter trening for min del. Jeg ville også ventet med eventuell shake etter trening da det etter min mening bryter fasten. Tar heller ikke frukt før trening.
 14. Jeg trener nesten alltid på tom mage. Sørger for å spise godt siste måltid kvelden før. Faster da i ca 14 timer før trening. Dette funker for meg. Ikke sikkert det passer deg og en matbit når du våkner kan kanskje lønne seg. Prøv deg fram. Best utbytte får du vel hvis du presterer max på trening.
 15. Har spist mange av disse Carbzonepastaene. Konsistensen er "tørrere" og relativt langt unna vanlig pasta. Du klarer ikke å lure noen til å tro dette er "ekte" pasta. Men proteininnholdet er høyt og mye saus eller hakkede tomater gjør det til ett smakelig måltid. Bare ikke forvent for mye... Kjøper selv på grensa, men ser at Gymgrossisten selger dette i Norge.
×
×
 • Opprett ny...