Gå til innhold

fitnessaddict

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Når begynner julen for dere? Jeg mener, når i desember er det virkelig lov å SYNDE(understrekunderstrek). Har satt min dato den 21 desember, hehe(og litt godis før det selvfølgelig:whistle: ). Alltid morsomt å ha noe å se fram til :love:
 2. Det er så deilig å dele mine utskeielser med likesinnede som også kan skeie ut i blandt da vet jeg at jeg ikke er alene !!
 3. IDAG DERE!! Har jeg syndet!! Har bakt en dobbel kake som for det meste består av smør og GJETT om deigen var god *vann i munnen*. Når man baker her i hus må man smake på både deig g glasur til en hvær tid:)))) etterfulgt av en goood porsjon pinnekjøtt med masse kålrabistappe til! Jula er offisielt i gang!!
 4. hatt en skikkelig syndehelg og må bare få det ut! fredag hadde jeg kos med noen jenter så spiste frukt dyppet i smeltet sjokolade. (sjokolade ser alltid mindre ut om det er smeltet:whistle: ). Hadde enchiladas på lødagen - ikke så galt. Søndag har jeg spist alt for mye eplepai ikke en, men TO ganger:hungry::hungry: . Å guuri, gleder meg til en ny og sunn uke nå kjenner jeg! Mer motivert enn noen gang til å spise sunt og næringsrikt
 5. hvor mye for den turquise/aqua singletten fra better bodies?
×
×
 • Opprett ny...