Gå til innhold

tjostis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for svar alle sammen! Melkesyre er kanskje feil ord, men jeg får så pump nederst i ryggen at det kjennes ut som det er en planke som holder meg igjen hvis jeg prøver å lene meg bakover. Teknikken min har vært den samme, og har ikke økt nevneverdi i perioden siden jeg startet på kreatinen. Det skjer jo også i knebøy hvis jeg trener 8-12 reps. Det er ikke vondt som om jeg hadde hatt vondt i korsryggen eller noe, men muskelen blir så sliten at jeg må sette meg i en "slappe av" posisjon som gjør at jeg ikke bruker nedre ryggen. Det er en slags sviende følelse. Venter jeg 15-20 min så er
 2. Takk for svar Det virket litt kjedelig ja. Noen forslag til 4 dagers program også? Så jeg har noe å sammenligne med. Om den ene dagen med ekstra bensinpenger veier opp for litt mer variasjon
 3. Hei Trenger litt hjelp til valg av program. Jeg er 20 år, veier ca 90kg, og ønsker å gå over til å trene 3 ganger i uken. Jeg har ikke noen 1rm på løftene, men dette er det jeg trener med nå i 4-5 reps dager benk - 120kg knebøy - 140kg mark - 180 kg Ønsker et program som går på 3 dager, har fokus på volum, og få med de 3 store. Noen som kan hjelpe?
 4. Jeg får mye mer pump ja, men vil kalle det mer melkesyre, siden jeg får så "pump" at det gjør vondt å stå rolig, og må sette meg ned i riktig stilling for å få ryggen tli å slappe av. Etterpå er jeg for stiv og vond til å legge meg i benken å få opp godt spenn, og skal jeg ta stående roing etterpå, er jeg altfor sår nederst i ryggen til å i heletatt stå foroverbøyd.
 5. Hei Har nå startet opp med kreatin igjen etter en lengre pause. Etter allerede uke 2-3 har jeg i markløft og knebøy begynt å veldig med melkesyre nederst i ryggen. Dette har jeg ikke fått tidligere uten kreatin. Skal ikke kreatin gjøre det motsatte? Det samme gjelder vel egentlig andre øvelser også, jeg blir fortere sliten i 8-12 reps og får melkesyre, mens i tunge løft blir jeg sterkere. Hva kan dette være?
×
×
 • Opprett ny...