Gå til innhold

Aestheticscsears

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Aestheticscsears

 1. Okei så alt for lite mat altså, må spise mye mere. Økinga går framover, men massen derimot sliter jeg litt med? har dere noen bra matvarer med høytprotein og kcal, husk at jeg ikke har jobb og er begrenset hva mor lager til middag .
 2. Igår var dagen sånn her: ! boks cottage cheese 2 egg / brødskiver med ost og skinke Ris et kyllingbryst og en kotelett x2 Melk ________________ Når du sier det, så merker jeg at det blir for lite, kanskje alt for lite... men kan du på noen måte hjelpe meg på kostholdfornten, Trener 4stykrøkter i uka og 2 gymøkter på skolen, ellers ingen aktivitet. Burde ikke da ett voerskudd på 3500kcal holde? hva tilsvarer det??
 3. Du kjører da altså høyreps på isolasjonøvelsene? GJør forsåvidt det jeg og, men null gainz i armer.....
 4. 83 Løfter 110 i benk (beklagligvis med litt sprett i brystet) 125 i knebøy og 150 i markløft, samtdig som jeg tar hammerchins 5x5 med 25kg under beina.
 5. Vet det men hvordan hadde du progresjon i bicepscurl med stang? Altså hvor mye la du på hver uke, mnd etc samma gjelder dips og smalbenk osv.?
 6. Har trent noe ALA. X-zize. Er enig at jeg ikke kan bli swole på ett år, men armene burde da vokse mere enn et par CM? 2x proteiner og karbs X kroppsvekt og en del fett. Problemet er at jeg ikke vet om ejg spiser i overskudd :hmm: Men løftene går oppover, noe som da vil si at jeg spsier nok? I baseløftene altså.
 7. Hei jeg er 17 og har trent ett år nå. Vokser overalt men armene blir igjen, how to make them grow? HVordan fikk du store armer?
×
×
 • Opprett ny...