Gå til innhold

Fitnessasian31

Medlemmer
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fitnessasian31

 1. Wow så sterk rygg...skulle gjerne trene sammen med deg så du kan gi meg opplæring;)
 2. Hva er roid? Hehe....det gjør du nok Hvorfor er det noen mennesker som er respektløs her inne ? Jaja i dont care snakker ikke om deg altså
 3. Hehe det kan jeg tenke meg jente som meg.,,har du sett hvordan jeg ser ut annet enn rumpa ? Men ja om du hadde sett meg på gymmen hadde du blitt kåt ja
 4. Hehe:p. Er ikke det rart for deg eller det er kanskje bare morro og kompliment for deg? Men har du blitt kåt på jenter i gymmen?
 5. Ja det er så herlig hvor crazy gutta blir. Hørte en fyr sa til kompisen sin Wooow det var bra rumpe. Det er så morro. Tenker at de blir kåte haha!!!!
 6. Groomiz . Tusen takk for respons!!! Ja jeg merker det. Når jeg er på gymmen føler jeg at gutter ser ekstra på asiater spesielt når dem er veltrent med sprettenrumpe.
 7. Mennesker på gymmen som titter på deg mens du gjør øvelser
 8. Jeg er 1.55 høy men jeg har trent nå bare 8 måneder cira så er ikke helt veltrent ennå men kommer meg dit nok etterhvert som fitnessjenter. Det er målet mitt. Beskrive meg selv mener du?
 9. Ok. Tusen takk for svarene:) har bilder av meg selv men legger ikke ut her fordi det er alfor avslørende eller upassende å legge ut her.
 10. Hei. Hva tenker gutter om asiatisk jenter som er veltrent og løfter vekter?
×
×
 • Opprett ny...