Gå til innhold

Tornerose

Medlemmer
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Like
  Tornerose ga poeng til Addict i Fitness? Porn? "fitporn" ?   
  Hva tenker folk om "motivasjonsvideoer" som Lone Norås sin, feks?

  Spør du meg, så er den et klassisk eksempel, og kanskje en av de beste, på at fitness har tippa alt for langt over på glamour, tacky, porno, whatever. Likevel hylles den overalt. Er det bare jeg som synes at den er så pinlig at den ikke kan spilles av uten å måtte se bort? Er det bare jeg som synes at den videoen har mer fokus på "sexy" kom-og-ta-meg-blikk enn #datfitness?
 2. Like
  Tornerose ga poeng til Tor i fotballfruen tilbake i toppform..!   
  I en tid hvor man kan google og lese seg opp til den store gullmedaljen evner ikke folk til å skjønne at svangerskap, graviditet og fødsler er og blir høyst individuelt. Det er høyst individuelt HVORDAN man ser ut før og etter, HVOR mye vekt man går opp, og ned etterpå og HVORDAN man takler alt før, rundt og etter.

  Noen evner til å diskutere om det er etisk uriktig eller riktig for Caroline Berg Eriksen å legge ut et bilde eller ikke, noen evner også til å diskutere om hvorvidt dette er noe en blogger som kan sees på som en rollemodell burde eller burde ikke gjøre. Desverre klarer de færreste å gjøre dette uten å henge ut henne som enkeltperson.

  Jeg har vel aldri vært den største beundreren av Caroline eller bloggen hennes, men for guds skyld så er vel det eneste diskuterbare med det bildet spørsmålet om hvorvidt hun som forbilde har kommunisert budskapet riktig. Hun har i ettertid utdypet med:  Det er vel et budskap alle burde ta med seg uavhengig hvordan man ser ut etter en graviditet.
 3. Like
  Tornerose ga poeng til Ash Ketsjup i fotballfruen tilbake i toppform..!   
  Tidligere tråder har blitt stengt eller slettet, jeg foreslår det siste. Å henge ut enkeltpersoner blir for dumt.

  Tråden er ikke på noen som helst opplysende, interessant, underholdende eller konstruktiv.
 4. Like
  Tornerose fikk poeng fra malenesofie i UiN, UiT?   
  ......lykke til med skolen du går på nå, var det fjerde universitetet du prøvde eller hvordan var det
 5. Like
  Tornerose ga poeng til Lloyd i UiN, UiT?   
  Jeg kan anbefale Tromsø ganske sterkt grunnet studiemiljøet, utrolig flinke og kompetente lærere(for det meste), og en veldig "kort" vei til professorene sine på linjene som ikke er alt for store. Her er terskelen for å spørre ulike forelesere om ting på kontoret sitt svært lav, noe som passr ypperlig om du er mer av den nygjerrige typen. Jeg har aldri vært i Bodø, men totalinntrykket jeg sitter med av UiN vs UiT er at UiT er bedre.

  Nå påvirker ikke dette verken meg eller deg i løpet av studietiden vår, men mtp at de skal bruke 1132 milioner på et nytt medisin- og helsevitenskaplig fakuteltsbygg(MH-bygg)(altså vi vil få to fremfor én som vi har). Det bør fortelle om satsningen på helse i nord-norge.(http://uit.no/nyheter/artikkel?p_document_id=349008)

  I tillegg er det også en veldig kort vei mellom MH-bygget og UNN, som også gjør et samarbeid lettere(byggene er koblet sammen via en innendørs bro).
 6. Like
  Tornerose ga poeng i Du vet tiden går fort når....   
  Når du overhører noen kaklehøner i garderoben på gymmet som sladrer om en fyr som hooka opp med en 97-er, som han trodde var en 96-e.... Ææææh

  Og når man begynner å gjemme seg fra sola, i redsel for rynker. Solarium er plutselig helt uaktuelt. Den careless holdninga om at "det gjelder ikke meg, vil bare være brun i helga" er borte.
 7. Like
  Tornerose ga poeng til Sepsis i Hva er det beste du ser på trening?   
  Høflighet, ryddighet og sånne ting er alltid velkommen, men en annen ting jeg synes er kult er storebrødre/søstre som tar med søsknene sine og trener sammen med de. Må være veldig motiverende for den unge å trene sammen med broren/søsteren sin, som ofte er en person de ser opp til. Har allerede avtalt med lillebroren min som bor noen timer unna at vi skal trene sammen neste gang vi ses, og det gleder jeg meg til :cool:
 8. Like
  Tornerose ga poeng til Olemann i Et spørsmål til damene her inne...   
  Haha, da er dem ikke menn nok. Da må dem jaggu start å træn!
 9. Like
  Tornerose ga poeng til Sverre i Hva er det beste du ser på trening?   
  >Blir sinnsykt glad når jeg ser jenter i styrkesalen som virkelig tørr å kjøre på. Ofte har de besentlig bedre teknikk enn guttene og en PLAN med det de gjør til forskjell fra oss curlz gutta. All heder og ære til jentene som tørr å trene styrke. Blir helt fasinert av ei som trener så å si hver gang jer er innom gymmet. Flott teknikk, trener hardt og har fått råbra resultater. Jeg begynner hvertfall å smile da
 10. Like
  Tornerose ga poeng til Lilo i Hva er det beste du ser på trening?   
  Menn som trener bein... Jeg ble nesten betatt når jeg så låra til han ene karen på gymmen i dag. DAMN, så fint det er med godt trente bein!
 11. Like
  Tornerose ga poeng til Fjeldmann i Post sommerformen!   
  Hukbakken er tom, det regner ute. Nå har du muligheten til å vise hva du egentlig har trent for i sommer, haha:) Caling out plyo! har ikke sett et eneste formbilde?!?!!

  Først ut OP aka Fjeldmann

  Din tur, hva fikk du til?
 12. Like
  Tornerose fikk poeng fra Tuba i Musikk som gir motivasjon?   
  sjekk ut http://forum.fitnessbloggen.no/search/645811/?q=musikk&o=date&c[title_only]=1
 13. Like
  Tornerose ga poeng til TeAnSor i Creepy på trening   
  Kommer inn i et rom der det fra før er kun en jente. Hun tøyer, (magen?) rumpa rett til værs, overkroppen i golvet. Tynn tights av typen "read my lips" . Jeg setter vannet (selfølgelig må det skje akkurat da) i vranga akkurat idet jeg kommer inn døra, kveler hostinga, bråsnur og kommer meg ut. Jenta merket ingenting. Men dama jeg møter når jeg snur, ser nok en veldig creepy fyr med digre blodskutte øyne, knallrød i toppen, som ser ut som han er i ferd med å eksplodere.
 14. Like
  Tornerose ga poeng til Lily i Mager vaniljekesam - hvor finner jeg det i Oslo?   
  ....og hvis du ikke ønsker å bestille fra iHerb eller på internett, fungerer det fint med vanilje essens kjøpt på en vanlig norsk matbutikk + flytende natreen!
 15. Like
  Tornerose fikk poeng fra Anya i Det dummeste du har hørt..   
  Ei på jobben ville ikke trene magen fordi det ville føre til at musklene buler ut slik at midjen forsvinner , det var jo helt logisk
 16. Like
  Tornerose ga poeng til Reidun i Min første diett.. Trenger råd.   
  Skal snart starte på min første diett for å fjerne fett. Holder på med muskelbygging og vil ha litt mindre fett på kroppen til bikinisesongen.
  Hva bør jeg spise/ikke spise? Skal jeg trene som vanlig?


 17. Like
  Tornerose ga poeng til Krie i Siste måltid - tråden!   
  Man får ikke mer moro enn man lager selv Funlight gele!:whistling:

  Måtte ha både med vaniljesaus og vaniljekesam selvsagt

 18. Like
  Tornerose fikk poeng fra Henrik Hope i Det dummeste du har hørt..   
  Ei på jobben ville ikke trene magen fordi det ville føre til at musklene buler ut slik at midjen forsvinner , det var jo helt logisk
 19. Like
  Tornerose ga poeng i Ned i vekt? Hva nå?   
  .
 20. Like
  Tornerose ga poeng til Christoffer L. i Silikon og styrke?   
  300g cottage cheese under muskelen?
 21. Like
  Tornerose ga poeng til Baronen i Cottage cheese   
  Synd de ikke selger lowfat CC i norge. Sendte mail til TINE og spurte. Flere her burde også gjøre det så de merker behovet
 22. Like
  Tornerose ga poeng til BROrilla i Jenter: Sjokolade DEN uka av måneden?   
  hehe, suget sitter bare i hodet!
 23. Like
  Tornerose ga poeng til pingla i Motivasjonsfilmer/bilder av jenter for jenter:) No boys allowed...:P   
  Det er Christina Halkiopoulos:)
  Hun er nyydelig:)

 24. Like
  Tornerose ga poeng til Vero1001 i Spirulina, Chlorella, Hvetegress mm.   
  Rart, ble magen min plutselig bedre fordi jeg begynte med spirulina? Hud og hår har blitt bedre, energien har også blitt mye bedre. Sluttet med alle produktene i en periode. Dagene var ikke det samme. Har du selv brukt produktene?? For min del er det ikke dyrt når jeg får så mye igjen for det!
×
×
 • Opprett ny...