Gå til innhold

Benjamin J

Medlemmer
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Benjamin J

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 06. aug. 1998

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har ikke ødelagt knærne enda, men begynner å kjenne smååå antydninger til at en skade er på vei og vil gjerne unngå det. Tenkte da å kjøpe et par knevarmere, men vil gjerne investere i noe som holder i mange år og er gode å bruke. Samma ang albue sleeves, har litt småvondt i begge albuene og tenkte det kunne vært smart å investere i noen sleeves her også Takk for svarene
 2. Noen som har sbd knee sleves? Er de verdt pengene? Lurte på det samme angående elbow sleevesene fra sbd, er de verdt det?
 3. 10x dose og du kjente ingenting?!
 4. Er det ikke ca det samme som 1,3 dmaa da?
 5. Så det er lovlig å kjøpe, og blir ikke stoppet i tollen?
 6. Benjamin J

  1.3 DMAA

  Vet det ikke er lov å kjøpe preworkouts med dette fra utlandet og at det blir stoppet i tollen, men er det lov å kjøpe det rent? Kan jeg bestille det herfra uten at det blir stoppet?http://www.nutrivitashop.com/products/10pu1dmusp-html Hvis det ikke er lov og blir stoppet, hva blir konsekvensene?
 7. Disse er de sykeste treningssangene og må høres! Wayfarer - audien Alpha - W&W Papercut - Linkin Park Black room boy - above and beyond So appalled - Kanye West
 8. Jeg skal på ferie til Spania snart nå og har tenkt litt på om jeg skal kjøpe en del proteinpulver, pre-workout og slikt der for å så ta med tilbake til Norge for å spare litt penger. Er det slik at det er en grense for hvor mye kosttilskudd en kan ta med seg på flyet?
 9. Hvor mange 16-18 åringer pleier det å dukke opp sånn ca på sånne stevner?
 10. Vet dere om det blir stoppet i tollen hvis jeg bestiller fra USA?
 11. 16 år, 189 og 96 kg Benk 85 Markløft 150 Knebøy 120
 12. Hvorfor ikke bare laste ned Myfitnesspal på telefonen?
×
×
 • Opprett ny...