Gå til innhold

Ash Ketsjup

Medlemmer
 • Innholdsteller

  97
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Så avslutter jeg hele greia med at: 1. Janeee vet ingenting om mengden koffein hun får i seg, eller innbiller seg at hun får i seg store mengder, når det i realiteten er 1/3 av det hun tror. 2. Alle argumentene dine utenom toleranse er svake, og det med toleranse er alle klar over, men det betyr ikke at folk øker koffeindosen i det uendelige selv om de drikker kaffe daglig. 700-800mg koffein tilsvarer over 10 kopper med sterk filterkaffe om dagen, noe gjennomsnittet ikke er i nærheten av. 3. Du sammenligner deg selv mot resten av befolkningen når jeg spesifikt snakker om befolkning
 2. Jo, du kverulerer når du gang på gang ikke forstår at de fleste ikke tar store mengder koffein. Folk kvikner til om morgenen av av en liten kaffe, ca.60mg, hadde en kaffe innholdt tre ganger så mye hadde det vært en slik tilfelle som jeg beskriver, hvis de hadde hatt samme mengden kaffe. Det som er naivt er at du ikke skjønner at du ikke er 5 millioner mennesker. Jeg tar 600mg koffein på en gang, og våkner såvidt av det, men jeg er ikke så naiv at jeg sammenligner meg selv mot resten av befolkningen slik du gjør. Husk at vi regner inn utrente mennesker og pensjonister i tillegg, det er ikk
 3. Siden du liker å kverulere, så skal du få det inn med teskje. Folk drikker 2-5+ kopper kaffe om dagen, noe som gir 200-900+mg med de vanvittige tallene fra tidligere. Majoriteten av landet er ikke tolerant mot 200-900mg koffein. At en liten prosent av befolkningen har høy toleranse betyr ikke at 5 millioner har det. Gjennomsnittet ligger nok en del høyere enn 2 kopper dagen.
 4. Og jeg merker ikke noe av 600mg (3x200mg piller) koffein engang. Poenget var? Store deler av landet = ikke en som popper i seg store mengder koffein og trener.
 5. Mest sannsynlig har du aldri hatt en ordentlig pump på trening.
 6. Selv om kilden ikke er sikker, så er den vanligste feilen mennesker som tolker svarene helt feil. Når man snakker om kaffe er det vanligvis en vanlig kaffekopp man tar utgangspunkt i. Omtales kaffe går det vanligvis i pulver eller filter. Med koffein i opp mot 110mg er det mest sannsynlig snakk om espresso, altså en ganske forskjellig ting fra vanlig kaffe, og i en mye mindre mengde. 100-180mg, med det nivået hadde mest sannsynlig store deler av landet løpt rundt og vært ganske skjelven, i tillegg til å ikke kunne gjøre arbeidet sitt ordentlig.
 7. Er kaffekoppen din like stor som en ølmugge?
 8. Dipsen til squat rack? Du tok dips på en squat rack? Det som faktisk er vanskelig å forstå er norsken din, for den er helt forferdelig, forklaringen er enda verre. At du blir irritert fordi andre ikke forstår deg er ganske merkelig. Uansett, en typisk smithmaskin-knebøy har beina lengre fram i forhold til vanlig knebøy, tyngdepunktet er litt annerledes enn tradisjonell knebøy.
 9. En gjennomsnittlig Ola Nordmans mening, og hvor mye den betyr = 0 http://www.nrk.no/okonomi/_-norge-mest-korrupt-i-skandinavia-1.11393590 Og hvis du ikke har fulgt med i media de 10 siste årene regnes det å ansette sine egne venner framfor andre uten noen som helst form for prosess for korrupsjon. Trenger jeg å linke deg til alle de gangene politikere har prøvd å dele ut verv og goder til vennene sine, eller tar du hintet?
 10. Velkommen til Norge, skandinavias (dokumentert, og sikkert mer) mest korrupte land.
 11. Muskler har en større tetthet enn fett, som forklarer hvorfor den har lavere volum. Å si at muskler har lavere volum enn fett verken sier, eller forklarer noe som helst av forholdet mellom de to. Det blir det samme som å si at en klump med bly har mindre volum enn jern, som sier absolutt ingenting. I realiteten sier du bare at du har en liten klump med bly, og en større klump med jern.
 12. Kai kommer aldri til å vinne Mr.O, pay4gay og grapefrukt skandalen kommer alltid til hindre han i å få førsteplassen, desverre. Magen hans er også ganske god nå (og blir sikkert enda større), noe som hindrer god proposjonalitet og estetikk. Big Ramy kommer til å bli en seriøs utfordrer i årene som kommer, de har også mye bedre godsaker i midtøsten enn i USA.
 13. Så kan jeg fortsette med sang #2 fra Sør-Koreas hotteste gruppe nå for tiden, tekstet på engelsk
 14. Norge er et høykompetanseland med en lønn som ligger i verdenstoppen. Vi er i en kunstig ond lønnsspiral hvor vi øker i lønn hvert eneste år, mens andre land kutter i lønn, eller går under. At vi ikke er i stand til å lære de unge naturfag betyr egentlig bare døden for Norge. Og alle har det ikke greit økonomisk i Norge, vi har en tunggrodd velferdsordning som ikke fungererer optimalt, og en hel landsdel (nordnorge) som snylter på NAV. I tillegg til studenter, som Norge virkelig trenger (realfag).
 15. Selvsagt er det langt flere faktorer, om kvaliteten på utdanning, og kvalitet på lærerne. Du kan også ikke utelukke mestring av kunnskapsnivået på dette nivået, eller et gitt nivå, da dette er "verktøyet" de sitter på, og som gjør at de er bedre rustet til høyere utdanning, og høyere tankevirksomhet. Denne testen kartlegger, men er ikke konsensus. Prøv å vær litt konstruktiv istedet for å gå i strupen på trådstarter.
×
×
 • Opprett ny...