Gå til innhold

Akuma

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Akuma

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Noen her inne som kan anbefale en tredemølle i prisklassen 5.000kr - 10.000 kr? Og hva bør jeg tenke på ved et slikt kjøp? Har lyst til å ha noe stigningsmulighet. Veier ca. 60 kr og har lyst til å trene meg opp til 1 mil. Har barn og derfor vil jeg ha mulighet til å kunne trene på kvelden. Ser XXL har denne for tilbud: https://www.xxl.no/pro-form-520-zlt-tredemolle/p/1090208_1_style Er denne noe? Evt, hva anbefaler dere? Har skrekken for å kjøpe noe som føles ustø!
 2. Tusen takk for svar, Arya! Er jo individuelt for alle, men jeg har litt trua på at kroppen reagerer pga at jeg har sluttet på p-pilla. Er jo ikke noe kroppen ber om akkurat, og jeg hører så mye om p-piller at jeg føler jeg burde legge det bort etter så mange år med bruk. Har årlig kontroll via jobben, sånn helsesjekk som er snart. Så da skal jeg ta det opp å høre litt. Legen burde vel ha noen tips/råd også men tror jeg skal la kroppen "hvile" litt før jeg presser på med mye middel. Går det ikke over etter ca. 1 år må jeg vel sette i gang med noe :/ Tusen takk for mange bra svar her!!
 3. Kan man få det av fasstlege også? Roaccutankur?
 4. Jeg er 28 år. Og det sies jo at det blir bedre jo eldre man er... men føles som jeg er 15 år igjen, ikke 28! Utrolig slitsomt, og det føles som jeg ikke har dusja etter 4-5 timer. Men jeg tror det er litt med at jeg sitter så mye inne også, frisk luft er vel bra for huden det også? Potetgull er jeg faktisk ikke så glad i, heldigvis! Takk for de rådene som er kommet uansett, Mortiie!
 5. Ja, jeg hadde litt kviser i tenårene. Men aldri så mye... men jeg skal se om jeg kan endre litt mer i kostholdet for å se om det kan hjelpe også. Så noen skrev at melkeprodukter og sukker gjorde utslag i kviser med èn gang.
 6. Takker for svar. Men hva kan jeg gjøre evt? Jeg har for det meste bomullsklær og løse klær. Vasker ansiktet hver kveld og morgen ( dusjer) og bruker lite kremer egentlig. Svetter når jeg trener, ikke ellers Kan dette gå over om en periode, til p-pillene er "helt ute" av systemet? Eller burde jeg heller få noe mot det hos lege?
 7. Hei Jeg sluttet på p-pilla i april, og ikke lenge etter begynte jeg å få fet hud på ryggen, brystpartiet og ansiktet. Samt ganske mange kviser på rygg, nakke og ansiktet. Har kontorjobb (sitter inne non stop i 7-10 timer om dagen), lite trening siden mai pga oppussing av hus ferie. Kostholdet er forholdsvis sunt, skeier ut litt i helger men ikke mye i ukedagene. Prøver å holde meg unna sukker. Spiser gjerne havregrøt med cottage cheese til frokost, yoghurt 0% til mellommåltid, polarbrød eller knekkebrød til lunsj med makrell i tomat eller skinke. Middag er gjerne wok med kylling.
×
×
 • Opprett ny...