Gå til innhold

Bompi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  570
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bompi

 1. Jeg er helt nybegynner på kjøkkenet, men fikk en pose jordskokk før påske og fant tidlig ut at det går helt fint an å koke den og spise uten noe mer om og men. Smaker vel kanskje egentlig som en blanding av kålrot og blomkål, men det gjorde nytten for meg!

 2. Jeg har altfor mange ting, og det er et helvetes prosjekt å få pakket alt sammen i bilen sånn at det fortsatt er plass til meg og bikkja. Jeg skal ALDRI flytte igjen (eller i hvert fall kvitte meg med alt unødvendig krims krams først). Arg.

 3. Hei!

  Med mindre det står noe i avtalen du har signert eller noe på gymmets hjemmesider som avviker fra det normale - at man er bundet av den avtalen man har inngått - tror jeg det ser dårlig ut. At de går med på å fryse medlemskapet så lenge du har legeerklæring er faktisk å strekke seg lenger enn hva jeg har hørt om andre steder. Beste løsning for deg blir nok å få legeerklæring så lenge du kan, og deretter benytte deg av treningssenterets andre tilbud for å ikke kaste pengene ut av vinduet.

 4. Egentlig gårsdagens negative... for første gang på halvannet år tok jeg et kakestykke i kantina på jobb. Vet det ikke er farlig med et kakestykke i ny og ne, og har uansett har aldri vært noen kakemons.. men gud bedre det smakte godt.

  Jeg skjønner ikke hva med dette som er det negative? Med mindre du er på konkurransediett så går nok det ene kakestykket helt fint :) (får vel bare mer trykk på trening av sånt!)

 5. Beklager spam fra meg nå, men dersom jeg er øverst på siden havner også pop-up-vinduet som kommer når jeg trykker på "Marker forumet som lest" bak reklamen. Siden blir litt blurry, for å markere at et pop-up-vindu har kommet opp, men ser det altså ikke med mindre jeg scroller nedover på siden - da kommer det gradvis frem fra reklamen i takt med at jeg scroller.post-291-14440998924589_thumb.png

 6. Er det samme reklame?

  Det hender enkelte kjører et litt rart html-system, som legger seg over annet. Dersom du bruker chrome, uten alt for mange modifikasjoner, så er det lite trolig at det er nettleser som er årsak.

  Det var både en Bixit-reklame og en Lypsyl-reklame som jeg kan komme på i farta. Har nok ikke så mange modifikasjoner (ref. dårlig teknisk innsikt :p ). Veldig rart at det plutselig bare ordnet seg etter at jeg skrev innlegget her, for det har faktisk vært sånn noen dager.

  Edit: men nå ble dette "rullevinduet" sånn i stedet.post-291-14440998824368_thumb.png

 7. Veien som varselet går avhenger av hvor på siden du har scrollet. Når det går opp, så kan du scrolle litt ned så går det rett vei.

  Den la seg oppover under reklamen uansett, men virker jo å være i orden nå (y) Kanskje bare en bug i nettleseren min (selv om det er litt rart at det tok flere dager før den plutselig ble i orden igjen).

 8. Det er noe vakkert over at du er tett oppunder 1.90 høy, og har som høydekrav at personen er høyere.

  (ikke fordi jeg ser på det som urimelig, jeg bare liker at det er et konsekvent krav blant jentene... også blant de som er 10 cm over snittet for gutter)

  Haha, det er nok noe med den følelsen jenta fort kan få dersom hun er (merkbart) høyere. Krysser fingrene for at jenter under 180 holder seg til gutter under 185, så er det jammen mange høyere gutter også :p

  Edit: skal sies at høydekravet for min del ble inntatt etter å ha vært sammen med en som var 7 cm lavere enn meg i 3 år, og jeg nå har forstått at for at jeg skal kunne være komfortabel bør gutten være tilnærmet like høy :) (og for ordens skyld - det ble ikke slutt pga. høydeforskjellen ;) )

 9. 23-åring, 188 cm høy og veier nok kilo til at jeg fint kunne vært med på Robinson eller Farmen uten å bli for tynn. Er altfor glad i mat, men likevel såpass kresen at jeg heller går sulten enn å spise noe jeg ikke liker. Ellers mener jeg mye om det meste, men vet omtrent når jeg bør holde kjeft. Er ærlig og rett frem, både på godt og vondt, og trenger folk rundt meg som er like på dette for å unngå drama. Jenter (og gutter) som er overfølsomme kjeder meg, så minst mulig dilldall. Er naturlig bedagelig anlagt, men får tidvis trang til å bli supereffektiv og skal gjøre alt, både nyttig og unyttig, før jeg klarer å sette meg ned (akkurat dette kan nok være ganske irriterende, da skippertakspersonligheten får utløp i merkeligste former og på rareste tidspunkt.). Er glad i å bli sliten, og synes det er verdt å bli skikkelig sliten bare for å kjenne at man lever. Kan nok fremstå både selvsikker og arrogant, mer eller mindre bevisst, uten at dette nødvendigvis stemmer med hvordan jeg føler meg. Når jeg blir kjent med folk beskrives jeg nok heller som jordnær og lojal.

  For å være aktuell må du være barsk, høyere enn meg (eller tilnærmet like høy), kreve respekt (ellers funker det ikke på sikt, for jeg kan nok være litt "mye" hvis jeg ikke har tilstrekkelig respekt for deg) og gjerne heller bli med på telttur på fjellet enn å dra på byen.

 10. Min erfaring er at å kjøre beeptesten på egenhånd i forkant er beste trening. Da vil man øve på vendingene (sparer mye på god teknikk der), og samtidig kjenne på nivået og kunne bli kjent med å disponere kreftene. Ja, det kommer til å bli slitsomt utover i testen, men det går en god del på hurtighet og eksplosivitet også bare man får gjort unna starten.

×
×
 • Opprett ny...