Gå til innhold

Zarathustra

Medlemmer
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Zarathustra

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ligger på mellom 1200-1400 om dagen nå (har ikke gjort det i 8-uker, starta roligere). Ligger vanligvis på rundt 2000 på høst/vinter med fettprosent på ca 10.
 2. Etter å ha deffet over en 8-10 ukers periode begynner jeg å nærme meg "fettprosent-målsetningen "min. Trenger litt tips til hvordan jeg kan øke kaloriinntaket igjen og samtidig legge på meg så lite fett som mulig. Har lest at flere øker dagsinntaket med omtrent 200 kcal i uken frem til man er tilbake på normalt nivå. Noen som har erfaringer med dette?
 3. Gratulerer! =) Fremgang er et must hvis trening skal være givende over tid!
 4. En hviledag er jo egentlig bare en dag der du henter deg inn igjen, eller får overskudd. Hvis man kutter ned på energinntaket når kroppen skal bygge seg opp igjen, så mister hviledagen litt hensikt. Nå er ikke poenget mitt at du skal gafle i deg alt du kommer over på hviledagen. Poenget mitt er bare at jeg vet om en del personer som kutter energinntaket på hviledager fordi " på hviledager bruker jeg mindre energi og derfor trenger jeg mindre energi". Fair enough, men da kommer du antageligvis til å føle deg like tung i kroppen dagen etter hviledagen. Si at du går med 300-500 kcal overskudd på
 5. Sleit med det samme en periode. " En dag uten trening er en dag uten mening"-tankegangen. Når jeg opplevde lite fremgang på trening, så prøvde jeg å øke treningsmengden. Ikke gjør samme feil som meg! Det ble bare verre. Her er hva jeg gjorde: - Maks 3 dager på rad med trening. Fjerde dag er hviledag, uansett. - Spis like mye på hviledager som treningsdager. - Prøv å gjør bindende avtaler med venner på hviledager. Sitter du aleine på kvelden når du vanligvis trener, så blir det fort til at det ikke blir hviledag som planlagt. - Legg merke til og husk at prestasjonen på trening (spesielt fø
 6. Zarathustra

  "Spisedager"

  I hvilken grad det går utover resutatene avhenger av hvor "bananas" du går i helgene. Det er ingen god idé å proppe i seg godis hele helgen. Her er et eksempel; 100 gram melkesjokolade innheolder i overkant av 500 kcal. Du forbrenner antageligvis under 500 kcal per treningsøkt. Hvis du for eksempel går med overskudd på 2000 kcal i løpet av helgen og trener 4 ganger i uka (og spiser omtrent like mye som du forbrenner i ukedagene), vil du nok ikke få de resultatene du ønsker.
 7. Tilsatt sukker er tilsatt sukker. Det er sukker i bærene (fruktose). Tilsatt sukker kommer i tillegg. Det er for eksempel sukker i bananer (fruktose) , men det er ikke tilsatt sukker (sukrose). You've been corrected =)
 8. Matpakke --> billig & "on the go"
 9. Hele poenget med kre-alakyn er jo at man ikke bloater. Samtidig finnes det ingen seriøse forskningsresultater som viser at kre-alakyn hjelper mot noe som helst (http://www.coconutdaily.com/content/kre-alkalyn-scientific-creatine-review). Det er derimot dyrt...også har det sikkert en fantastisk placeboeffekt =)
 10. TIne reklamerer med " lite tilsatt sukker". I hodet mitt høres det ut som "litt for mye sukker".
 11. Zarathustra

  Slett

  Hvis du skal drikke pulver istedenfor å spise mat ( noe som jeg ikke har sansen for), må du kjøpe pulver som faller innenfor kategorien måltidserstatter. Et alternativ er Mealtech. Her er link: https://www.tn.no/butikk/produkt/mealtech Er ikke helt sikker på hva du mener med " å bruke i mat", men hvis du skal bruke det når du baker må du ha et pulver som er laget for baking... her er et alternativ: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/bake-pro Hvis du ønsker å gå ned i vekt ville jeg heller lært meg å lage sunn mat. Sjekk ut "oppskrifter" på forumet =)
 12. Har prøvd mer eller mindre alle ON produkter. Top notch alt sammen =).
 13. Dette er bare et tips; gi blaffen isolasjonsøvelser for biceps og triceps. Armene dine får nok juling hvis du kjører baseøvelser og andre større øvelser ordentlig. I dag trente jeg rygg, og her er øvelsene jeg gjorde: Hang-ups bredt grep: 3x15 Ned-trekk bredt : 3x10 Sittende roing smalt grep: 3x10 Sittende roing bredt grep: 3x10 Stående roing bredt grep: 3x10 Reverse flies: 3x10 Chins nøytralt grep: 3x15 - Etter en sånn økt er det lite vits i å trene isolasjonsøvelser for biceps =)
 14. Kroppen har godt av å hvile litt i perioder. Utsett treninga en dag hvis du føler deg tom for energi. Noen stopper helt å trene i lange perioder. Sistnevnte har ikke noe treningsmessig formål. Jeg pleier å ta en litt roligere uke (reduserer antall økter og lengden på øktene) hver åttende uke. Jeg føler at det hjelper, både fysisk og mentalt =)
 15. Wooly, jeg ser at du har hatt bra med progresjon, men det er mulig at du har stangnert litt. Det er ikke så rart hvis du gjør akkurat det samme over lang tid. Kroppen blir fort vant til utfordringer, så det må gjøre er å utfordre kroppen på en ny måte. Selv følger jeg setter jeg sammen egne programmer (basert på andres innsikt). Etter en måned pleier jeg å kaste programmet og lage et nytt. Baseøvelser er alltid med, men jeg prøver å variere både øvelser, repitisjoner og treningsfrekvens. I tillegg til fremgang gjør det treninga litt mindre repitativ =)
×
×
 • Opprett ny...