Gå til innhold

ebolamilkshake

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det vil være historieløst å påstå noe annet. "Islam ble spredt ved sverd" er ikke bare et tomt utrykk... det er fakta. Å ikke blande inn religion i denne debatten, er som å diskutere andre verdenskrig uten å snakke om nazismen, som var årsaken til jævelskapet... det er feigt, rett og slett.
 2. Jeg ser ikke problemet. Disse gode muslimene følger bare profeten Mohammed, fred være med han, sitt eksempel. Han var jo kjent for å ta kvinner og barn til slaver, og giftet seg tross alt med ei ni år gammel jente.
 3. God damn, 8 sider der dere diskuterer feite folk? Orket ikke lese mer enn det første innlegget, men her er mine to cents... sykelig overvektige mennesker bør avlives og kvernes til dyreôr. Der, problem solved, nå kan dere diksutere noe mer fornuftig... som hvilket proteinpulver gir de største biceps'ene, eller hvilken rosablogger som lager de søteste muffinsene. Jesus Christ, hva gjør jeg her?
 4. Orker ikke å lese mer enn det første innlegget, men her er mine to cents... ikke vær så jævlig opptatt av andres meninger. Faktisk, gi faen i andres meninger, og vær deg selv... det er mindre slitsomt, og skulle det frastøte enkelte, er det vel ikke verdens undergang. Det er flere fisk i havet, og alt det der. :cool:
 5. Yrkessoldat i Hæren, litt over 400.000,- i året. Jobbet som vekter tidligere, hadde da rundt 450.000,- i året, og mye mer fritid. Hva man finner seg i, bare for å kunne skyte og sprenge ting.
 6. Artis Royal Zoo er verdt et besøk. Mye fint å se på, men også litt trist å se de store kattedyrene i fangenskap.
×
×
 • Opprett ny...