Jump to content

Liljen

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Liljen

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/06/1990
 1. Ja, helt klart! Jeg skal definitivt begynne å sette opp logg
 2. Ja, den var ikke dum! Takk for tipset Ja, man får helt klart motivasjon av å se hvordan andre gjør det, og hvilken fremgang de får.
 3. Ja, der sa du det! Jeg trener styrketrening kombinert med kondisjonstrening. Jeg trenger virkelig god kondis på jobb, så per i dag så føler jeg at jeg ikke får trent så mye styrke som jeg egentlig ønsker Jeg får finne en god løsning på det. Har ikke trent så lenge at det gjør noe. Har fortsatt mye å finne ut av.
 4. Liljen

  Søtningsmiddel

  Bruker Stevia til det meste som ellers har sukker i seg. Funker perfekt for min del! Både for smaken og samvittigheten sin skyld
 5. Takk for svar, Sondre Ja, det var det jeg tenkte meg. Men hvor mange cm burde jeg ha som mål å gå inn da, og på hvor kort tid og sånn?
 6. Jeg vil se sunn og veltrent ut, men jeg vet ikke hva slags mål jeg skal sette meg. Jeg er 174 høy og 74 kg, gikk ned 2 kg forrige uke. Burde jeg gå etter kg? Syns personlig at det burde ligge litt i bakhodet bare, og kanskje heller fokusere på cm-mål. Er det noen som har noen tips? Trenger noe å se frem til. Vil se en forandring!
 7. Jobber med å se sunn og veltrent ut. :) Gikk ned 2 Kg forrige uke. På tide å ta mål..

 8. Så godt å høre Jeg har gått ned 2 kg denne uken, heldigvis
 9. Tusen takk for gode tips! Nå ser jeg litt lysere på saken Jeg merker at bare ett par dager med trening har fått opp energinivået, og jeg gleeeeder meg til å fortsette.
 10. Takk for svar Espen! Dette er en periode på tre - frie mnd. Merker det godt i speilet og på klærne. Spiser kanskje 2200-2400 kcal pr dag.. Det er nettopp derfor jeg ikke skjønner hva som har skjedd
 11. I dag kjørte jeg på med litt havregryn med skummet melk til frokost. Så blir det tunfisk, oliven og fetaost til lunsj. :)

 12. Jeg tok en pause fra trening nå i sommer, men spiste egentlig ganske sunt. Drakk en del brus bare, jeg drikker ikke brus til vanlig i det hele tatt. Har gått opp 8 kg (ikke 6, skrev feil ) i fett (siden jeg ikke har trent i sommer). Hva i alle dager skal jeg gjøre nå? Har begynt på igjen med hverdag og trening nå, i full panikk. Hjeeeeeelp! ;O Jeg er 174,5 cm høy, og veier 76 kg..
×
×
 • Create New...