Jump to content

BirraLee

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BirraLee

 1. Stemmer Synes det går sånn veldig bra egentlig, blir ikke spesielt sulten før jeg får slappa av etterpå.
 2. Har skjeldent tid til å spise så passer meg bra og bare ta med en kopp kaffe. Fungerer bra til periodisk faste også.
 3. Vil anbefale å sjekke denne tråden
 4. Alexis var vel småskadet. Det var i alle fall usikkert om han ble kampklar eller ikke så sent som igårkveld. Men å la Tello starte var jo faktisk helt katastrofe. Både Pedro, Fabregas og spesielt Cuenca kunne gjort en bedre jobb med tanke på å holde vidden på venstresiden. La egentlig fra meg tanken om ligagull ta Real fikk 10poengers luke så er ikke så skuffet, men skremmende dårlig generalprøve til Tirsdag. Samtlige må opp mange hakk da!
 5. Penis i pannen :s Slikke av slimet til Ole Einar Bjørndalen etter alle fremtidige skirenn, eller hoppe i Holmenkollen med bind for øynene nå på søndag?
 6. Aldri kunne føle. Aldri bevege seg ut av gata man bor i, eller aldri snakke med folk utenfor innerste familie krets?
 7. Legger igjen et spor siden jeg også er litt bysgjerrig på dette. Varierer mellom begge variantene for tiden.
 8. Går mye i vanlig treningsbukse/shorts og en fotballskjorte, så ikke noe spennende. Har aldri helt skjønt trenden å trene med lue
 9. Veldig enig med larskr her. Om du skal trene en 2splitt 2 ganger i uka ville jeg heller kjørt Bryst/skuldre/triceps og Bein/rygg/biceps.
 10. Haha, og hun nye forveksla einstein med frankenstein! Bra jobba
 11. Det ligner på "Prowlers" , så om du søker litt rundt på det finner du mye nyttig. Ingen anelse hva man kan bruke istedet for.
 12. Livsstilsklubben har vel en sånn tjeneste. De kan i alle fall veie deg gratis.
 13. Tror nok ikke det er noe veldig stort marked for det nei, men er vel noe rehabilitering som krever motoriske tester og lignende. Vil nok tro ergoterapaut er litt mer praktisk rettet med tanke på arbeidsmarkedet, men er vel mer en jobb som aktivitør enn opptrening om jeg har forstått det rett?
 14. De fleste blir vel lærere innefor feltet. Ellers kan man bli trener eller leder i idrettsrelaterte organisasjoner. Rehabilitering som krever fysisk trening kan også være en mulighet. Ellers er det vel en fin basisutdanning å bygge på for å ta PT eller fitnesskurs senere.
 15. Stemmer veldig bra det Rikkewa. Samfunns- og Idrettsvitenskap er litt tørrere sånn sett, så Bevegelsesvitenskap passer bedre om du vil studere noe som er litt treningsrelatert. Mener det er noe vanskeligere å komme inn på Bevegelsesvitenskap da.
 16. BirraLee

  Fotballsko

  Kjører også Copa Mundial enda og er veldig fornøyd
 17. Har blitt svimmel og kvalm av markløft et par ganger jeg også. Når det kommer til løping derimot er jeg forferdelig dårlig til å presse meg selv
 18. Savant er konge Artig at en norsk artist begynner å toppe diverse lister.
×
×
 • Create New...