Gå til innhold

lena45

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om lena45

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 19. jan. 1968

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

843 profilvisninger
 1. lena45

  Freeletics

  Ble litt lei ordinær styrketrening, og heiv meg på en treningsapp som heter Freeletics. Finner en mengde før og etter bilder når jeg googler, men jeg er litt usikker på om programmet gir så gode resultater. Noen med erfaring? For de som ikke vet går programmet ut på å trene med egen kroppsvet og svært mange rps av hver øvelse.
 2. Hvorfor?? Jeg spiser sannsynligvis for mye, men likevel mindre nå enn før. Og da lå vekta på ca 62 kg! Har trent 3 - 4 ganger i uka siden nyttår, og nå veier jeg 63,5 kg. Jeg har ikke blitt større, for da hadde jeg merket det på klærne, men jeg ville jo ned i vekt - ikke opp. Hilsen frøken Irritert
 3. Har trent en del styrke med frivekter (i flere år), men har gått litt lei. Kom over et crossfit hjemmetreningsopplegg på aktivtrening.com, og ble litt hekta. Her er det ingen vekter - bare kroppstyngde. Har holdt på med dette 3-4 g. i uka i snart en mnd. og er fortsatt støl etter hver treningsøkt. Nå lurer jeg bare på en ting. Vil jeg tære på de musklene jeg tidligere har slitt for å få, eller vil jeg få mer muskler av denne treningen? Noen som har erfaring?
 4. Har kommet frem til at det er lettere for meg å trene hjemme enn på treningssenter. Har derfor kjøpt inn litt utstyr. Jeg har: Justerbar benk (skråbenk) Lang rett vektstang med stativ og vektskiver i div tyngder (mer enn nok for meg) Bøyd stang (med samme vekter) Hantler med div vekter. Trenger jeg mer utstyr for å trene hele kroppen?
 5. Jeg kjøpte og begynte på Muscle Up, men synes det ble for mange øvelser. Liker mer" basic" opplegg og synes jeg får bedre resultat av færre øvelser. Matopplegget ble også litt sært. Synes ikke jeg fikk så mye igjen for pengene ...
 6. Hva er egentlig galt med brødskiver? Jeg spiser to brødskiver (grovbrød) med makrell i tomat, egg, frokostsalat og skinke etc. Drikker skummet melk.
×
×
 • Opprett ny...