Gå til innhold

Stigipigi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Stigipigi

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 08. mai 1984
 1. Stigipigi

  proteiner

  jeg trener kardi i form for fotball. 1 time med fotball inne 3-3 tøff trening 1-2 timer ute 7 mot 7 pluss kamp en gang i uken nå er det jo ingen kamper ennå så blir lite med det. :-) men takk for svar. men jeg vil nå utforske litt og se om det ligger noe i det.
 2. Stigipigi

  proteiner

  beklager :-) ser at her må jeg passe veldig på hva jeg skriver. men får si at det er en stor reduksjon i karbo da ;-)
 3. Stigipigi

  proteiner

  Er noe jeg må ha for å fungere. Nå er ikke mitt mål å gå drastisk ned i vekt. Men havregrøten gjør at jeg kommer gjennom hektiske dager med studier/skole og en 10 timers hard styrketrening i uken. så klart jeg må jo også si at dette gjelder jo det andre også. men fiber er også viktig å få i seg. fett% min er på 9,3. Så har ikke ett stort behov nå for å gå ned i (utvendig/synlig fett). Jeg har heller ikke studert kosthold og har ikke en master i dette. så jeg vet at det er mye mulig feil i mitt kosthold
 4. Stigipigi

  proteiner

  Nå gjør jeg det samme som jeg har holdt på med i 1/2år 4 uker lav carb så vil jeg gå tilbake til ris,pasta og poteter for å fyll lagrene i kroppen.
 5. Stigipigi

  proteiner

  Jeg sier ikke at det er slik eller slik. men jeg skal selv prøve å gå vekk fra tilskudd for en periode for å se om det har noe å si oss meg. Jeg er selv for å bruke tilskudd for å oppnå resultater på trening.
 6. Stigipigi

  proteiner

  en ting er å legge på seg fett på utsiden :-) det er noe helt aent når du legger på deg fett på innsiden.
 7. Stigipigi

  proteiner

  har ikke noen kilder å komme med som jeg kan legge ut her. Det er under forskning men på ett lite plan. Men nå er ikke jeg så A4 at jeg må ha alt forsket på. Jeg spiser slik jeg pleier og snob og brus er ikke lov. Så om jeg ser at å gå vekk fra proteintilskudd vil gi en nedgang på fett rundt indreorganer så er det godt nok for meg :-). Men nå var jo heller ikke dette tema. Tema er god proteinrik mat for de som ikke skal ha ris, pasta, brød og poteter. Men jeg synes det er rart når flere personer spiser sunt og bra + tilskudd har høy innhold av fett rundt organer og personer som spiser ca d
 8. Stigipigi

  proteiner

  Jeg er ikke i mot tilskudd :-). jMen når de har testet 100 vis av personer som tar proteintilskudd og alle har en høy verdi av fett på indreorganer så må det jo ligg noe i det. De som ikke tar tilskudd av proteiner har lite eller nesten ikke noe fett rundt indre organer. Jeg ønsker nå og test ut denne teorien selv. Så jeg må få proteinen fra andre plasser ;-)
 9. Stigipigi

  proteiner

  nei jeg kan ikke forklare det. Men jeg har testet meg før jeg startet med proteintilskudd og det viser at ved og ta dette tilskuddet før og etter trening så har jeg hatt en økning i fettet rundt indreorganer. Jeg har hatt en økning på nesten 1,5 kg på 6 månder. Jeg skal nå prøve å kutte det ut igjen i 3 månder for å se om fetter rundt indre organer vil gå vekk /ned ved å ikke ta tilskuddet.
 10. Stigipigi

  proteiner

  jeg spiser nå følgende 200g kylling 200g brokoli 5dl melk 400g havregrøt 170g makrell i tomat 200g cottage cheese 3 egg 1 yoghurt 1 mango 1 banan 1 apelsin og 10 tranebær 10 bringebær 1 avocado
 11. Stigipigi

  proteiner

  hei jeg trener styrke 5-6 ganger i uken og skal ha i meg 180g proteiner. Jeg vil nå gå vekk fra proteintilskudd fordi det gir mye indre fett. ( fett rundt organer). Noen som har noen tips på hva som gir mye proteiner?
 12. Stigipigi

  proteiner

  Tips til hvordan få i seg nok proteiner uten proteintilskudd når du går på lav karbo.
 13. noen som har teste ut gjær og vann for å tynne ut blodet ? evt hvor mye gjær og vann tar dere?
×
×
 • Opprett ny...