Gå til innhold

Nakta

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei, ja, holder meg nok til de vanlige matvarebutikkene. Regner med at du med makronæringsstoffene mener proteiner, karbohydrater og fett, sant? Takk for de andre tipsene :cool:
 2. Var på Life og kikket på prisene på disse og de var ikke akkurat billige. Mye der som man ellers ville finne billigere andre steder...og ikke vet man om de er jukse-produkter, nei. Takk for siden du sendte. Sikkert verdt å se på
 3. Da er neste prosjekt å bake og se om prisen blir samme eller mindre. Skal si fra til deg om dette. Basicen følger jeg allerede nå
 4. Hei gclvuitton og igjen, tusen takk:) Du snakket om lavkarbo-produkter. Jeg kan tenke meg at disse er dyre for en student som meg Har du noe tips om andre produkter med omtrent samme karbo-mengde som kan brukes?
 5. Takk Detoxer og gclvoitton! Starter på lavkarbo om noen få uker. Får holde meg blant dere hjelpsomme sportye mennesker enn så lenge ; )
 6. Hei! Jeg er helt Er ny på forumet og lurer på om det er noen som har en lavkarbo ukesplan som de vil dele med meg? Uansett antall uker aksepteres.... Har søkt på google uten hell, dessverre.
×
×
 • Opprett ny...