Gå til innhold

emin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  82
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om emin

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 02. aug. 1981

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det har sklidd ut her det siste halve året, men nå er jeg game igjen. Satser på annenhver dag med styrke og en eller annen form for kondisjon. Blir å veksle mellom jogging og sykling på ergometersykkel som kondisjonsdel. Veiedag på mandager, ønsker meg 8-10 kilo ned og øke styrken.
 2. Jeg er jente, og med dagens 30 kg så tviler jeg på at jeg bikker 100. Styrke er ikke treninga jeg prioriterer høyest, det går mest i løping. En annen sak er et kneproblem jeg har som hindrer meg i å løfte for mye (leddbåndskade). Jeg har 80 kg 1RM som rekord en gang i en periode da jeg var flink å prioritere styrketrening, men jeg har ikke helt motivasjonen til å komme tilbake dit med det første da jeg trener mot halvmaraton om et år. Styrketreninga blir da et ledd i å forebygge løpeskader. Takk for svar.
 3. Hei! Jeg trenger et rack for knebøy og benkpress til treningsrommet mitt, og lurer på et av disse. Noen grunn til at det ene er å foretrekke framfor det andre? Sånn bortsett fra at det ene henger sammen, og det andre er todelt. Jeg forventer ikke å løfte 100 kg+ akkurat. http://www.aktivshop.no/products/squat-rack-mg35 http://www.aktivshop.no/products/squat-rack
 4. Anbefaler også en tur til en butikk med fagfolk.
 5. Må bare føye til at det ikke er meg på noen av bildene altså.
 6. Jeg har to, Nordlandsbunaden som jeg fikk til konfirmasjonen min. Og så har jeg arvet en svart Dovrebunad fra min farmor. Farssiden min er fra Dovre.
 7. Der ser du, 8 km blir jo bare barneskirenn!
 8. Jeg har prøvd, funker godt det, men frivekter er nok enda bedre.
 9. Har du noen av disse enda?
 10. Jeg er med. Dro på meg et par-tre kg i desember. :-/ Oppe på 71 kg nå, målet er fortsatt å komme under 65, helst 63. Jeg har mye på hofter og lår, mens overkroppen er slank nok, så jeg skal få slite. x-D
 11. Klassisk ribbemiddag med alt av tilbehør.
 12. Standing still her, og er med videre etter jul.
 13. Aldri brukt vanlig BH undet sportsBh nei. Ser ikke helt poenget, men nå bryr jeg meg ikke om at jeg blir paddeflat heller.
 14. Helt enig, jeg har nærmest flytta inn i Better Bodies-tightsen jeg nettopp kjøpte, kommer til å satse på dem til styrke og med snøring i livet til løping.
×
×
 • Opprett ny...