Gå til innhold

Lu Yong

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lu Yong

 1. Sorte, i str 42,5. Lite brukt og er i samme stand som nye. Kan prøves hvis en er interessert. Holder til i Oslo. Tenkte en pris rundt 1000kr
 2. Variantene jeg selger er sew-easy og short and sweet. Har også vektløfterbelter av denne typen i svart .
 3. Sorry, gikk netopp med på selge dem til Andriks.
 4. fortsatt ikke solgt. Setter ned prisen til 500kr. Kjøper kan også få med noen løftereimer med på kjøpet.
 5. Finnes det vektløftingklubb i oslo? Glem det første spørsmålet. Fant oslo atletklubb i førsteposten din. Har du noen erfaringer med oslo atletklubb. Hvor de trener, medlemspris, miljo osv...
 6. Ble ikke noe salg i helgen. Så skoene er fortsatt tilgjengelige. Må helt ærlig innrømme at det er rart ikke flere er interessert. Selger skoene fordi de er blitt for trange. De er lite brukt, Tilstanden er perfekt. Forskjellen på disse og de nye romaleos2 er minimal. Har begge så kjøper kan prøve begge selv og se hvor liten forskjell det faktisk er på skoene. Romaleos2 er en litt tweaka versjen av Romaleos. Ser at Romaleos2 ligger ute på salg her og på finn til priser rundt 1850-2000kr. Dette er så og si samme sko til halv pris.
 7. oslo sentrum. Er en som vil kjøpe, men avstanden gjør det litt tungvindt. Så venter litt og ser om noen i nærheten vil ha dem først.
 8. Skal uansett bli kvitt dem på lørdag, så hvis noen er interessert så husk å si fra før 2,november.
 9. De er veldig lite brukt. Er som nye, men litt støvete. Holder til i oslo
 10. Tenker en pris rundt 1000kr er greit, men ta kontakt så kan pris diskuteres. Både trenings og konkuransesålen følger med.
×
×
 • Opprett ny...