Gå til innhold

Josivers

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Da vil jeg bare få takke Armadillo for denne tråden! Jeg har nå fått godkjent forsikringssaken min,og venter utbetaling. Kom helt tilfeldig over denne tråden da jeg søkte etter informasjon ang skaden, takk :-)
 2. Ja har en godt bruk grønnsaksblanding her som jeg må huske at ikke bør spises lenger ;/) Hvor lenge gikk du med den strømpen på foten?
 3. Takk for godt svar,har så godt som ingen smerter i kneet når jeg ligger i ro nå. Så det er blitt veldig mye bedre,hadde aånn kjølepose på kneet de første dagene ja. Nå er det igrunn bare baksiden på leggen som gjør vondt,kunne strekke foten endel før,men det får ikke lenger pga smerter/stivhet langs leggbenet og baksiden av leggen. Dette kom for 2 dager siden. Håper der "bare" er hematom som legen mente,kan stemme det..minner veldig om sånn det var de første dagene etter at skaden oppsto,litt hovent veldig hardt litt rødt og varmt..det var omtrent på samme sted,bare at på utsiden av leggen
 4. Kontaktet operasjonssted idag,legen var ganske sikker på at det var Hematom(blodutredelse) og ville berolige meg med det. Får bare satse på det,å kontakte de igjen om det blir verre. Jeg tok av strømpen og sjekket selve såret igår,såret ser helt fint ut hvertfall.
 5. Ok,trodde bare det skulle være bedre enn dette når det er gått én uke...har ikke sett på sårene,men område som er værst strekker seg et stykke unna såret. Det er litt rødt ja,og baksiden av leggen som til vanlig er slapp er veldig hard og varm...vært litt redd for infeksjon,men skulle tro formen var verre da? Er ganske varm i hele kroppen om kveldene,men ellers ok. Det verker heller ikke noe særlig på leggen når jeg ligger,men når jeg reiser meg og blodet strømmer så trykker det godt på.
 6. Usikker på korrekt navn på stedet,men de har tatt litt av den kraftige senen du kan kjenne på innsiden av kneet. Altså den solide som du kjenner på innsiden av låret,og ender vel i knehasen kjennes det ut som. Tullet forklart men er bakside lår,og tar du høyre fot så er det senen på v side.
 7. Noen her som har "sydd" menisk, og rekonstruert korsbånd? Det er idag en uke siden operasjon og det er fortsatt ganske vondt,er også veldig hard og varm ned langs leggen.et stykke under der de har hentet ut senen som er brukt til korsbånd,klarer heller ikke å strekke kneet helt ut. Noen som har erfaringer med dette?
 8. Hvilken operasjon har du gjort på korsbånd?rekonstruksjon? Og menisk? Fjernet eller sydd?
 9. Det var det jeg også mente,får sende de en mail. Som sagt,de skal vel gjøre det så tungvint at man ikke gidder. Tror uansett jeg hadde maks 200000,så blir vel maks 14000,- for menisk\korsbånd
 10. jeg må lever inn følgende skjema https://www.gjensidige.no/privat/meld-skade/_attachment/892?_ts=13cd34c0608 . Hvem skal fylle dette ut?Legen som opererer meg?ser ikke for meg å spørre mens jeg ligger der liksom,ehhh hadde du bare giddet å fylle ut dette?
 11. Virket veldig tungvint å melde fra på gjensidige.no er også ett eget legeerklæring skjema,må jeg få navn på legen som skal operere å få han til å fylle ut eller? Dette er jo kanskje noe jeg bør vente Med til etter operasjon med? Opererte for 2 uker siden,men da gjorde de ikke noe ettersom det var endel mer skade enn de hadde forutsett. Så venter på ny operasjon.... Forsikringen virker som vanlig at de skal gjøre det så komplisert at man bare gir opp...
 12. Takk for svar,hvordan gikk du frem for å melde ifra å kreve erstatning? Hvem bestemmer grad av invaliditet?
 13. Hvilket forsikringsselskap har du? Jeg venter på operasjon av menisk og fremre korsbånd,etter en skade på fotballbanen. Har gjensidige forsikring både ulykke og reise+. Menisken skal syes og de skal ta en sene fra låret å bruke som korsbånd. Vil dette gjelde som invaliditet?
×
×
 • Opprett ny...