Gå til innhold

kjartantan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Like
 2. Like
 3. Like
 4. Like
 5. Like
 6. Like
  kjartantan ga poeng til ielill i Ryggtråden!   
 7. Like
  kjartantan fikk poeng fra Danielishhh i Kyllingsuppe?   
  kjøp en hel rå kylling, skjær av lår og bryst til bruk i noe annet. ha skrotten i en gryte sammen med løk, selleri, gulrøtter, sopp, cherrytomater inkludert stilk, hvitløk, urter (laubærblader, persille, rosmarin, timian, salvie feks) og en del hel pepper. dekk med kaldt vann og kok forsiktig i 2-3 timer. fjern skummet fra toppen. sil og lagre som verdens beste kraft til bruk i f eks kyllingsuppe.

  til suppen trenger du egentlig bare å smake til med pepper samt søt og salt soyasaus. og gjerne koke noen nudler oppi og servere med en av kllingfiletene
 8. Like
  kjartantan ga poeng til Trudelutten i Noen som vet om en bra fastlege i Oslo?   
  Jeg har hatt seks fastleger i Oslo og han jeg har nå har vært redningen min.

  Eivind Kamøy på Frogner Helsesenter. Mer fantastisk, hyggelig, oppegående og forståelsesfull lege skal man leite lenge etter.
 9. Like
  kjartantan ga poeng til Ahmed Kerigo i Trening med kroppsvekt + baseøvelser?   
  Under 1 år brukte jeg på å kvalifisere meg til en av de beste i verden og 1 verdens rekord! Før det så dreiv jeg bare med vekter! Brukte youtube for alt det er verdt men nå reiser vi rundt å lærer folk, morsomt å så hvor fort man kan lære bare med litt hjelp. Var ikke sånn jeg når jeg begynte hehe.. var helt alene jeg
 10. Like
  kjartantan fikk poeng fra Stephanie F i (Økologisk) Proteinpulver uten kunstige tilsetninger?   
  godt tiltak, burde være mange som lurer på det samme. de fleste som tar proteinpulver bryr seg jo om hva de putter i kroppen ellers, så om vi også fikk rene, økologiske pulvere (som også lar seg riste ut lett og smaker godt vel å merke) ville det vært toppers
 11. Like
 12. Like
 13. Like
 14. Like
 15. Like
 16. Like
 17. Like
  kjartantan ga poeng til langaard i Spise rett før man legger seg?   
  Spis når du er sulten, samma hvilken tid på døgnet:)
 18. Like
  kjartantan ga poeng til mrk0 i Smak på protein pulver   
  Prøv 100% Whey Gold Standard fra Optimum Nutrition. De fleste smaker er gode.

  Hvis du ikke liker denne da er du kresen på smak!
 19. Like
  kjartantan ga poeng til Groenhaug i Alkohol, snus og røyke-tråden   
  For min del så har jeg aldri vært så bra trent som jeg har vært det siste halvåret og jeg har drukket ca minst en gang i uken (av og til har jeg hat uker hvor jeg ikke har drukket, andre hvor jeg har drukket 2 ganger). Men jeg valgt å legge "fyllesyk" dagen min på fridagen min. Så det har ikke gått utover treningen. Og jeg spiser sunt hver dag. Til og med på fyllesyk dagen. Hater junkfood.

  Om jeg hadde vært bedre trent om jeg ikke hadde drukket? Kanskje. Men jeg trener for helsen. Og helsen er det fysiske og psykiske. Ja, alkohol er ikke bra for kroppen, men jeg er i hyggelige lag når jeg har drukket, møtt masse nye mennesker og hat det gøy. Man skal ha det bra på fysisk og psykisk. For noen er alkohol et jævelskap, og knekker dem psykisk, men det er ikke slik for meg. Tror det handler om hvordan man bruker det.

  Så skal det også sies angående alle de "fy fy" tingene. Noen av verdens beste håndballspillere både røyker, snuser og drikker som noen guder. Man kan være atlet og ha et forhold til alt. Så lenge det er med måte mener jeg.
 20. Like
  kjartantan fikk poeng fra 090930 i Upright rows - erstattning for denne?   
  upright row er ikke skummel for alle da. om du har tatt den i 6 måneder uten problemer er det vel kanskje greit?

  det kan uansett være greit å variere å ta den med stang eller kabel for litt ulike typer belastning.
 21. Like
  kjartantan ga poeng til Kathen i Fete rutiner på gymmet   
  Tror det må ha sett ut som om jeg hadde en rimelig fet rutine på trening i går, da jeg ble sittende fast under vektstanga. Skulle ta hip thrust. Vanligvis bruker jeg brede vektskiver, så det bare er å rulle stanga over hoftene, men fordi alt var opptatt måtte jeg ta det som var ledig, og lesset på med små, smale skiver. På en eller annen måte kom jeg meg under stanga, og fikk fullført settene, men da jeg var ferdig var ikke stanga til å rikke. Ble liggende og sprelle i panikk i noe som kjentes ut som en evighet før jeg omsider fikk lirket av stanga. Heftige blåmerker overalt i dag.
 22. Like
  kjartantan ga poeng til mrk0 i Fete rutiner på gymmet   
  For en stund siden så jeg en dame i 50-årene som trente nedtrekk, mark og knebøy med stor ryggsekk på. Kanskje hun var redd for at noen skulle stjele den, eller så er det bare jeg som aldri har hørt om disse øvelsene. Litt komisk var det i ihvertfall.
 23. Like
  kjartantan ga poeng til selters i rett type sko til styrketrening   
 24. Like
  kjartantan fikk poeng fra zeta415 i Youtube motivasjons tråden   
  om du liker hip hop som meg er stic.man sine rbg fit club-greier helt konge:
  back on my regimen:


  let it burn:

×
×
 • Opprett ny...