Gå til innhold

Roger Armand

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Roger Armand

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 25. april 1969
 1. Så flott å lese innlegget ditt. Du beskriver starten omtrent som jeg opplevde det. Lykke til!
 2. Hei. Jeg prøver å holde en blogg oppe om denne metoden: http://felixhage99.no/ Jeg blir kjempeglad for kommentarer og spørsmål der. Jeg har forsøkt å forklare hvordan jeg har lært metoden og hvordan jeg trener.
 3. Så bra! Jeg har samme erfaring. Lykke til videre! Jeg fullførte forresten maraton i Praha i vår, takket være buteykometoden.
 4. Absolutt en metode som burde fått større anerkjennelse og utprøving! Metoden krever stor grad av egeninnsats og aktiv trening om du skal bli helt frisk(hvis utgangspunktet ditt er en overvektig sofasitter med inhalatoren en armlengde unna). Det er kanskje ikke alle astmatikere som liker å høre det? Noen er fornøyd med gradvis økende medisinering etter hvert som problemene vokser? Som synes at deres egen helse er det offentliges problem? Jeg har i alle fall erfart å bli møtt med mye skepsis de gangene jeg har fortalt om denne metoden for selvhjelp, som attpåtil er gratis. Også av astmatike
 5. Hei. Buteykometoden har forandra livet mitt. I følge teorien skal allergiplager også forsvinne når din KP ligger stabilt på over 40 sekunder. Jeg starta med denne metoden i september i fjor(hadde KP på 6-7 sek., gikk på store doser medisin, våkna av astma hver natt, og måtte gå på penicillinkurer to ganger i året). Etter mye trening og innsats, slutta jeg med medisiner i januar og framgangen fortsatte fram til juli. Min KP lå stabilt på ca. 30 sek. de dagene jeg trente. Den dagen jeg klarte å jogge over tre kilometer(med munnen lukket) uten noen form for medisiner var helt utrolig.
×
×
 • Opprett ny...