Jump to content

Alex82

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Alex82

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/20/1982
 1. Takk for motiverende ord alle sammen :-) Preben35 : Så synd at din kone også opplever dette… Hvis hun lurer på noe ang behandling eller vil spørre om noe må hun bare ta kontakt, masse god bedring til henne! ([email protected])
 2. Wow, tusen takk for at du skriver det du skriver! Er så mye her som jeg har tenkt på men nå som jeg ser deg skrive det svart på hvitt, ja da blir det annerledes. Har mange demoner, både når det gjelder mat men også mentalt (alt har en sammenheng) og bare det at jeg faktisk delte dette her inne lettet mitt hjerte litt. Tror jeg må begynne logge, skrive og blotte mine følelser, for det gjør jeg aldrig til noen… Føler det er nok nå, vekten idag knuste meg nesten.. Da tar jeg mine første små, men selvsikre, steg mot noe nytt og positivt. Jeg lever jo ett eller annet sted der inne :-)
 3. Det er akkurat det, jeg vet jo hva jeg må gjøre men å fullføre er noe helt annet.. Jeg er inngrodd i denne livsstilen, har begynt å spise sunt men sklir ut etter noen dager. Er blitt så svak mentalt pga langvarig sykdom, smerter, lite søvn. Det har nok mye å si når jeg ikke klarer å tenke positivt eller fremover..
 4. Hele min historie begynner med at jeg fikk en sønn i desember 2012, kort tid etterpå (februar 2013) fikk jeg påvist Osteitis Pubis (betennelse i leddet i symfysen) vilket har gitt meg store smerter 24/ 7 i over ett år. Jeg er nå sakte men sikkert på bedringens vei men klarer ikke å fungere i jobb, gå turer eller være aktiv generellt og dette sliter utroligt mye på meg selv som person, synet av meg selv og min vekt. Jeg var 80kg når jeg begynte å bli dårlig (min trivselsvekt er rund 75kg, er 174cm), gikk på vekten idag og den viser 96kg og jeg vil bare grine… Er så vanskelig og beholde en sunn livsstil når jeg kun ligger på sofaen og kan gå turer på maks 15min.. Ser på meg selv som en aktiv person, har alltid trent og vært på et positivt sted både mentalt og fysisk. Hvordan skal jeg ta tak i meg selv nå når jeg trenger det som mest? Orker ikke se slik ut og være dyster, men det at jeg ikke kan trene meg slank igjen er tøft og jeg føler alt bare sklir ut… Finner ikke motivasjonen til å legge om kosthold, livsstil eller hjernen.. Begynner å tro at jeg trenger psykolog. Noen som har gode råd? På forhånd takk for at du tok deg tid å lese.
 5. Har snuset litt på Ketolyse dietten men ikke prøvd i praksis, absolutt et godt forslag, takk! Elsker fet mat hehe Er jo en ekstra stor utfordring når man ikke kan trene, men klart desto viktigere å opprettholde et stramt forhold til mat, noe jeg har hatt problemer med = 10kg på :/ Lykke til til deg også, og håper du kommer deg sakte men sikkert fremover med dine utfordringer
 6. Bibliotikaren: Det er ikke bekkenløsning jeg har, men takk for tipset likevel :-) Oddis: Styrketrening er nettopp det jeg liker aller best, men klarer hverken sitte/ stå med vekter eller på maskiner fordi den lille belastningen gjør at jeg får store smerter. Det er alle ledd/ muskelfester i bekken/ mageregionen som er betente, i tillegg til litt annet knask. Min spesialist må behandle meg noen uker til før vi kan begynne med forsiktig trening, så er helt umulig pdd dessverre:( Har god kjennskap til lchf dietten så Health & Fitness Concept kunne vært noe, takk Flere med tips? Periodisk faste? Shaker? Takker for alt av innspill som måtte komme!
 7. Føler meg på helt feil plass siden jeg IKKE kan trene, men håper jeg kan få noen gode råd likevel :-) Pga sykdom i bekkenområde kan jeg ikke gå tur, trene, sykle osv grunnet store smerter. Null aktivitet med andre ord! Dette er heldigvis noe som kan kureres men tar lang tid. Pga dette har jeg lagt på meg 10kg siden nyttår. Nå skal vi plutselig til syden om 2 mnd (ble overrasket for to dager siden, helt fantastisk:) men jeg virkelig hater meg selv sånn som jeg ser ut nå. Jeg er 173cm og veier idag 90 kg... Jeg er forøyd med meg selv rundt 73-75kg men skjønner at det er helt umulig å nå. Hvor mye tror dere det kan være mulig å ta av på 2 små mnd? Og ikke minst HVORDAN skal jeg gjøre det, hva skal jeg spise? Jeg kan og vil gjøre ALT for å få dette til, og skjønner virkelig at det ikke er en enkel oppgave pga att jeg ikke kan trene i det hele tatt. Sukk! Som dere skjønner er det ikke en langsiktig diett jeg er på jakt etter for der er jeg flink og kan mye, men må ha noe kortsiktig der jeg kan rase bra ned i vekt. Motstrider veldig meg selv når jeg ber om noe kortsiktig :-)
×
×
 • Create New...