Jump to content

Rexi

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 1. Fantastisk godt jobba!!
 2. Takk! Det skal det bli en smal sak, bokstavelig talt;) Oi, den var tørr..
 3. Hvordan trene for å få mindre underkropp?
 4. Rexi

  Vask av treningstøy!

  Er jo dette jeg gjør nå, samt setter på 5 skyllinger i løpet av vasken, hvor tre av disse sørger for å få all såpen ut. Har Samsung Eco Bubble-maskin om det har noe å si.. Vasker jo tøybleier, og ironisk nok blir disse superhvite, luktfri og fine (avføring går ikke i maskinen altså). Ikke lukter det noe av trommel før vask (eller etter for den saks skyld) og den blir jevnlig renset. Skjønner virkelig ikke dette. Bruker til og med syntetvasken på maskinen. Må kanskje kjøre et lenger program en halvannen time? *Unnskyld for ekle detaljer, folkens*
 5. Lurer enkelt og greit på hvordan dere vasker treningstøyet deres? Synes noe av tøyet lukter litt rart etter vask.. Vasker på 40 grader med Blenda sensitiv. Vil ikke bruke parfymerte produkter. (Håper denne tråden litter på riktig plass, hvis ikke så er det bare å flytte den)
 6. Har vært/er i din situasjon selv! Veide mellom 85 og 90 kg for noen år tilbake. Hadde veldig dårlige vaner, jeg da, så det å legge om kosten gjorde mye. Etter å ha spist sunn norsk kost noen mnd mistet jeg noen kilo, men så stoppet det opp. Begynte så på Ketolysekuren, med sticks og det hele, og etter 3 mnd var jeg 20 kg lettere! Uten trening. Nå tror ikke jeg at dette er veldig sunt, men nådde i alle fall målet på den tiden.. Alle sa jeg kom til å legge på meg like lett da jeg sluttet, men siden den tid har jeg gått opp til rundt 74 kg +-. Men så begynte jeg å trene for et år siden. Gikk ikke ned noe mer i vekt av det, men fikk en helt annen kropp. Mindre fett og litt mer muskler. Så ble jeg gravid, men er tilbake på samme vekt som før nå. Nå er jeg på ingen måte en trenings-/slankeekspert, men tror virkelig det viktigste med en livsstilsendring er å finne noe som funker i det daglige. Noe man kan opprettholde året rundt, år inn og år ut. Har en mormor som er supersprek, og hemmeligheten hennes er daglig mosjon, pluss at hun leder noen gruppetimer noen ganger. I tillegg går/sykler hun masse og spiser rent, hjemmelaget og sunt. Da kan hun selv begrense sukker, salt, e-stoffer osv.
 7. Har ikke lest igjennom tråden så godt, men en ting som mange reagerer på at jeg gjør er å helle litt lettmelk i kaffekoppen og tilsette kanel. Blir nesten som en cappuchino, så kan da ikke være så sært, men tydeligvis;) Men folk i bygda her synes det er sært når jeg spør etter quinua da forresten, for det vet de ikke hva er engang.. Men de synes jo ratatoille er sært også.. Er fra byen, så er nok vant til større utvalg;) Ellers er jeg vel ganske så normal i kosten! PS! Liker forresten ikke biff, tomatbønner eller bacon. Det er rimelig sært, sier folk. Elsker derimot roquetfort, ridderost og fetaost!
 8. Når dagens virkelige høydepunkt er at sønnen/datra di endelig har avføring etter noen dager uten! Da synges og danses det i heimen;) (gir litt fast føde, så hver dag er et eventyr på den fronten) Når du tror du vet hva "agooo", "mnmprr" og "blahmah" betyr og omtrent slår knute på deg selv for å gjøre minsten til lags, også sier han egentlig bare "jeg har det veldig bra og trenger ingenting altså, mamma. Ville bare si det!" Når du drar fram kamera 20 ganger pr dag bare for å filme snutter som: At lille har vondt i gommene og putter alt h*n finner inn i munn, plasking i badevannet, at h*n sitter rett opp og ned i vogna og smiler osv. Når du blir sjeleglad for at sønnen/datra di sover i 45 minutter på dagtid for at du kan henge opp klesvask, rydde, vaske og tømme oppvaskmaskin.. (Vår lille vil helst være i armene våre konstant, men er foreløpig lite fan av bæretøy) Når det er melkeflekker i hele sofaen, på gulv og vegger og man tenker "til uka, kanskje.. Det burde vi" Når man ikke har brukt tven/lest aviser på over en uke uten å tenke på det og noen ringer og du tenker: "Oi, skjer det noe utenfor leiligeten vår også da? Jøss, hva har vi bedrevet tida vår med? KUN mating, stelling, byssing, soving, trilletur, samtaler om bleieskift og vasking av flasker" (blir vel bedre etterhvert;) Når man tar med seg masse gode "voksenbøker" fra biblioteket som legger seg i en stabel på soverommet ulest, men du kan alle pekebøkene utenat. Når du synger og prater i regler/prater babysprok oftere enn du har en normal samtale.. Sønnen vår er drøye 4 mnd;)
 9. Har prøvd Craft, Frank Shorter, Hm, Kari Traa og Nike. Liker den sistnevnte aller best. Har en capri og en tights. Helt overlegne!
 10. Will do, Aldara *saumfarer biblioteket etter bøker om nærmiljøet* Tank ju! Kjekt med barnevogn og bebis, for da "må" en ut og gå. Vært ute hver dag siste uka, og den friske lufta er supert for hue og lunger. Det var egentlig ikke et forsøk på å skryte sltså, bare sånn alikavæl.. Vil det gi skader også om en jogger saktere enn man går? *se uskyldig på* Merker at joggingen renser hode, og får unna pakkelister, bryllupsplanlegging og navnefest-ideer unnagjort på de turene.. Er litt som terapi og hverdagskoping i ett;) Men ok, skal ta deg på ordet og roe ned, bygge base+styrke+kose-trilleturer+yoga osv i tillegg til gåjoggen en gang i uka! Dette blir fint, og målet er å bli en jogger gjennom alle årstider og nyte det å trives ute samt ha et supert familieliv. Bæremeis, ja. Der sa du noe! Kanskje på tide å ta i bruk den ergonomiske dingsen fra finn.no. Har kun brukt den på flyturer og sånn, men den er virkelig fin og lillegutt sover som en stein i den!! Takk for påminnelsen:)
 11. Takk, dere! Så flinke dere er! Løping syv dager i uka og holdt åå i syv år osv. Det er virkelig inspirerende! Høres veldig fornuftig ut, Hefor, og så sant! Skal s5å absolutt prøve strategien din. Skjønner den dårlige samvittigheten ovenfor dyrt utstyr, men må jo være flott å trene i gode sko en elsker da! Og nå som du vet hva du liker, finner du de kanskje på salg neste gang som en utgående modell..
 12. Liker Euphoria fra Calvin Klein godt, men bruker ikke parfyme nå som vi har en baby i hus:) Han reagerer på alt..
 13. Rexi

  Nike Free Run

  Sjekk finn.no. Er flere som selger grunnet feil str og slikt:)
×
×
 • Create New...