Jump to content

Aggressive

Members
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

About Aggressive

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/28/1994

Profile Information

 • Gender
  Mann

Recent Profile Visitors

2293 profile views
 1. Jeg er helt enig i at friske individer ikke skal ta T3 for å slanke seg, det er kun latskap og idioti å tro T3 vil på magisk vis vil fjerne all fett på kroppen, mange glemmer at T3 forbrenner både fett og muskler.
 2. .Først må du gidde å lese artikkelen, og hvis du går helt nederst på siden så er det referanser på det som blir sagt, der vil du finne flere artikler som er forskningsbasert på det område.
 3. Å ta T3 vil ikke ødelegge egen produksjon, det er en myte som for lengst er blitt avklart. Med det sagt så betyr det ikke at det er greit at alle hopper på T3 for å deffe seg ned et i fett %, men jeg vet om flere, blant annet min mor som ble påvist lav stoff skifte men ikke fikk medisin mot det fordi blodverdiene hennes ikke var "lav nok". Leger skriver ikke ut slike medisiner før det er livs viktig, de driter i at du sliter med gå ned i vekt, det eneste de ser på er referanseverdier på blodprøvene. "T3 has a relatively safe medical profile, compared to other lipolytic agents like DNP. Perhaps most importantly we have presented substantial evidence that even the long-term use of supraphysiological levels of T3 does not damage the thyroid gland." "An early study that looked at thyroid function and recovery under the influence of exogenous thyroid hormone was undertaken by Greer (2). He looked at patients who were misdiagnosed as being hypothyroid and put on thyroid hormone replacement for as long as 30 years. When the medication was withdrawn, their thyroids quickly returned to normal." http://mindandmuscle.net/articles/thyroid-hormone-for-weight-loss-by-karl-hoffman/
 4. Hvor man trener har mye å si, jeg er så heldig og trener på et treningsenter hvor det er stort sett seriøse folk som er blant Norges og verdens beste i forskjellige idretter. (Styrkeløft, Kickboxing, Tricking, BBJ, osv). Hver gang jeg er i Oslo så føler jeg meg som "Gud", for jeg er på helt anna nivå mentalt enn mange av disse som trener der er, jeg vant til å se folk være bedre enn meg i alt, og jeg er langt fra "svak" med tanke på styrke, men i Oslo så er jeg plutselig enn av de sterke, noe jeg misliker veldig. Jeg nekter å dra på ferie til Oslo lenger (er egentlig fra Oslo, men bor litt utenfor nå), var der sist i juleferien og ble bare deprimert hver gang jeg dro inn på treningsenteret, mediocre mentaliteten og folk som kun var på trening for å vise seg frem i singlet gjorde meg sykt forbanna. Jeg tror miljøet hvor man trener påvirker en veldig, når du blir vant til å være rundt folk som er bedre enn deg, så har du en helt anna mentalitet og motivasjon, det gjør også at du prøver ting du aldri har prøvd før, for du tenker "wow, han kan det, hvorfor klarer ikke jeg det".
 5. Hvis du er naturlig, hold deg ren, og ikke bry deg om hva 100 andre idioter gjør med kroppen sin, til syvende og sist så er det ikke du som ender med konsekvensene. Og det med at folk som legger transformasjon vidoer (at de er dopet) påvirker unge er ikke god nok argument. Det samme argumentet kan du bruke om alt annet (filmer, instagram, fb osv), og hvis du er dum nok til å bli på virket av en video på internett ja da fortjener du å få konsekvensene som kommer. Folk må få lov å gjøre hva de vil så samt det ikke skader andre, eneste problemet jeg har med folk som bruker er hvis de skulle stilt eller vært med konkurranse hvor doping er forbudt, da tar man gleden fra de som faktisk stiller rent. Igjen så vet vi alle at "natural" i fitness verden er bullshit, det handler kun om hvem som har mest kunnskap om ulike type AAS for å jukse seg på diverse "doping kontroller".
 6. Inbody 720 testene skal du ta med en klype salt, ofte gir de unøyaktige svar, det er ihvertfall min erfaring med slike tester. Jeg hadde fri tilgang til Inbody 720 på treningssenteret, og fett % og muskelmassen min hoppet opp og ned dag til dag, noen ganger raste jeg ned 4kg i muskelmasse på en dag, dagen etter 2kg opp igjen. Men sånn til neste gang så skal du ta slike body scan på tom mage og helst tidlig på morgen etter du har vært på do for å få mest mulig nøyaktig måling. Væske inntak og mat vil påvirke analysen drastisk, det er det jeg har opplevd tidligere når jeg f.eks har drukket mye vann.
 7. Da lurer jeg på følgende: 1. Hvordan fant du ut at 1500kcla er det du trenger for å gå ned i vekt? 2. Hvor lenge sammenhengende har du trent styrke? Snakker ikke om rutine da, men totalt hvor lenge har du trent. 3. Hva er egentlig målet ditt? Å gå ned i fett %? 4. Ja, hvis du skal få nøye måling på både vekt og rundt midjen så må du gjøre det på tom mage, første ting på morgen etter do besøk. Det jeg pleier å gjøre er å veie og måle meg hverdag på samme tidspunkt, legge alle tallene på slutten av uka sammen og dele på 7 (7 dager i en uke) også finner jeg gjennomsnitts vekta mi og sammenligner det med neste uke for å se om vekta går i riktig retning. 5. Ting tar ting, 5 uker på diett er ingenting, gi kroppen din tid til å regulere seg, har hent at vekta mi har stått stille i 2-3uker også har jeg plutselig begynt å rase ned i vekt igjen uten å gjøre noen endringer. Jeg pleier alltid å gi kroppen 2-3uker før jeg gjør noen endringer dersom ned gangen stopper opp, hvis etter 3 uker ingenting skjer, først da gjør jeg noen endringer i form av enten kutte kcla eller forbrenne mer kcla ut over dagen.
 8. Litt rotete innlegg, du tar alt på engang, vet ikke hva jeg skal svare på men skal gjøre et forsøk: 1. Umulig å si om 1500kcla er for lite for deg eller ikke, du nevner verken alder, vekt, eller høyde 2. Du har ikke sagt noe om hvor lenge du har trent styrke, hvis det er slik at nettopp har begynt å trene styrke så er det ikke unormalt at man ser en så kalt "body recomposition" hvor man legger på seg muskler samtidig mister fett %. Noen vil merke at de både blir sterkere og større selv om de er i underskudd av kalorier, dette gjelder som sagt vanligvis nybegynnere, men er mulig at det skjer med viderekommere også dersom alt er på plass (trening og diett) 3. Når pleier du å måle midjen din? Du må huske på at hvis du ikke måler midjen konsistent så vil det slå ut med et par cm dag til dag. F.eks denne uka målte midjen min på 84cm, og veide 90kg, forrige uke veide jeg 88kg og midjen min var rundt 85.5cm. Hvorfor? Jo, jeg vil tippe mest sannsynlig for at jeg hadde spist mye fiber kvelden før og jeg hadde fortsatt ikke fordøyd maten i tillegg en del salt og små oppblåst. 4. Hvis du er ganske sikker på at du ikke har lagt på deg og du mener fett % er det samme, og du selv ser ingen endring i speilet så ser jeg ingen behov for å få panikk. Ingen bryr seg om du har 60cm midje eller 70 så lenge du ser bra ut i speilet, alt handler om illusjon når det kommer til fitness, hvor mye fett % og hva slags målinger enn har spiller ingen rolle så sant man ser bra ut, og det er det som betyr noe.
 9. Det kan godt være mulig, og det er ikke uvanlig heller at det skjer Det som er viktig å merke at man vil gå opp en del i vekt etter en refeed, og det er rett og slett pga. glykogen og vann (kroppen holder på vann pga sodium). Det er normalt at man går opp et par kg etter en refeed (kommer an på hvor carb depleted du har vært). Jeg kan gå opp alt fra 2-5kg, men er nede til "normal" vekta relativt fort. Jeg har også merket at f.eks denne uka har jeg veid mer enn jeg pleier, men jeg ser definitivt mer lean'ere enn før, så badevekta er ikke alltid til å stole på, men den er der for få en oversikt. Det beste er som jeg nevnt tidligere er å måle midjen, ta bilder og ofte ta en titt i speilet for det gir en helt anna realitet enn vekta så samt du er ærlig med deg selv.
 10. Nå er jeg ikke ekspert innen dette, men som jeg nevnte tidligere for at du i det hele tatt skal få hormonet Leptin til å respondere så må du overføde det med karbohydrater over så og så mange timer. Hvis jeg husker riktig så ble det gjort en studie på kvinner hvor de inntok karbohydrater, og man så at Leptin først begynte å øke etter 24-72 timer (hos lean'ere kvinner). Og la oss si din totale mengde karbohydrater er på 300-500g, så sier det seg selv at det fort kan bli mye mat på kort tid som kan bli ubehagelig. Jeg har selv eksperimentert med begge to, før hadde jeg refeed i kun 8-12timer, og jeg merket stor forskjell da jeg økte det til over 24 timer. Det jeg merket med en gang var jeg faktisk ble mye lean'ere dagen etter, og jeg merket at utover uka så mistet jeg mer fett sammenhengende enn før, samt jeg følte meg mindre sulten. Det tror jeg henger sammen med som jeg sa tidligere ang. Leptin nivået øker over tid når du føder kroppen med karbohydrater. Det er også derfor diet-break blir ofte nevnt når man snakker om Leptin, hvor over tid (2 uker) så får man økt Leptin nivået til normal igjen slik at man kan forsette å miste fett på diett. Det er også viktig å bemerke seg at du vil aldri på en refeed kunne klare å øke Leptin nivået til normal nivå, men du vil definitivt gi det et "boost" og det vil ofte hjelpe stort.
 11. Tror ikke du burde spørre folk her om råd, høres ut som "problemene" dine er litt "dypere" enn at du bare sprekker i blant, du sier selv at du har slitt med det lenge. Det må være en bakliggende årsak til det, må ha vært noe over tid som har gjort at du føler deg slik og at du sprekker. Når begynte problemene? Hvordan startet det? var det noe spesielt du gjorde eller kanskje stressende periode i livet ditt? Jeg er ikke psykolog men ofte skyldes slike sprekker mer psykiske (emosjonelt handling, fordi du vil ha noe godt eller føler at du bare må spise mer for det gjør deg glad) enn fysisk (at du sprekker fordi kroppen din ikke får nok mat) Hvis jeg skulle tippe så tror jeg: 1. Du er emosjonelt tilknyttet til mat. 2. Du har overtid bygd spiseforstyrrelse (kommer ofte etter lange perioder med diett). Har hatt perioder hvor jeg har vært på diett i lengre periode og har slitt med å gå tilbake til å være "normal*. Har også hatt perioder hvor jeg ikke har klart å kontrollere sukker inntaket mitt hvor det har vært helt ute av kontroll, og jeg har spist alt jeg har kommet over. 3. Du har ikke sterk vilje eller selv kontroll, høres brutalt ut men ofte er det slik, og det er normalt. Erfaringmessing så vil jeg si det er en blanding av alle 3 punktene fordi jeg var litt "der" før, jeg har alltid vært glad i mat og vil alltid være "fat boy" inside Heldigvis har jeg aldri latt det gå for langt, men det er fordi jeg selv har bevist gjort det valget og tatt et oppgjør med meg selv.
 12. I første omgang mål rundt midjen din, og prøv å vei deg på samme tidspunkt hverdag etter do besøk, og hvis du har mulighet ta gjerne bilder. Jeg pleier å veie meg hverdag på samme tidspunkt etter do besøk, og plusser alle dagene sammen og deler på 7, så ser jeg hva gjennomsnitts vekta mi var for den uka, også sammenligner jeg det med forrige uke for å se om vekta går i riktig retning. Så må du som selv sa gjøre noen justeringer underveis, det viktigste er at du er konsistent og har tålmodighet Lykke til
 13. 24t høres mer fornuftig ut ja, så ta det i utgangspunktet. Hvis det er slik at du nettopp har vært på en pause (lengre enn 2 uker) og du har fett % på rundt 14-15 så ville jeg ikke tatt refeed-days de første 2-3 ukene på dietten. Hvis du er motivert og kjenner at ting går greit underveis så ville jeg gått for 3-4 uker uten refeed. Dette gjelder kun de første ukene altså, jo lengre du er på diett jo tungere blir det, både for psykologiske delen og fysiske. Jeg startet selv på rundt 14% og de første 4 ukene på diett tok jeg ikke noe refeed-days for jeg følte at det ikke var behov for det, både fysisk og psykisk. Som jeg nevnte tidligere refeed days er et verktøy som skal hjelpe deg underveis når ting står fast, det er ikke vits å ta en refeed day bare for å ha en, det må være en grunn bak det.
 14. Hvis hensikten med å ha en refeed-day er å få opp leptin nivået ditt så vil ikke 6 timer gjøre stort, for å påvirke leptin nivået så må du ha en refeed-day på minst 24-72 timer. Om jeg husker riktig så dropper leptin nivået ganske fort, legger du deg i 30% kaloriunderskudd så dropper leptin nivået på 3 dager med hele 20%. Refeed days er en verktøy man bruker under en diett, når du skal ha refeed days er forskjellig person til person, kommer på mange faktorer blant annet fett % og hvor lenge du har vært på diett.
×
×
 • Create New...