Jump to content

kingkris3

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Har sett litt på videoer av Dr. Evan Osar som har gitt ut boken "Corrective Exercise Solutions to Common Hip and Shoulder Dysfunction". Ser han nevner ting som at man ikke skal klemme rumpemuskulaturen under markløft og knebøy og ikke klemme skulderbladene sammen. Dette strider mot hva de fleste andre coacher sier, hva mener folket om Osar sine cues?
 2. Fokuserer du på å skvise rumpa hele veien? Viktig med nøytral rygg også.
 3. Takker for raskt svar! Har desverre ikke penger til sportsmassasje for tiden, er dette noe jeg klarer og rulle ut selv? Mener du at biceps femoris og soleus klemmet på nerven?
 4. Hei, Når jeg bøyer meg i hoftene for og tøye hamstrings, ta i gulvet etc. får jeg en skarp brennende smerte dypt i leggene. Hvis jeg i tillegg drar foten mot meg forsterkes smerten. Når jeg trykker fingrene inn på baksiden av kneet, i noe jeg tror er isjiasnerven? skjer det samme. Jeg har hatt problemet i noen år nå. Har en stund rullet og tøyd legger og priformis uten noe serlig effekt. Noen som har greie på hva dette kan være?
 5. Selger et ubrukt eksemplar av Skadeforebyggende Trening av Eirik Sandvik. Link: http://skadeforebyggendetrening.no/ Kan sendes i posten evt. hentes i Drammen. Selges da jeg har to stykk.
 6. Jeg er utrolig lite myk og har nå tenkt til å gjøre noe med det. Hva er den beste måten å forbedre mobiliteten på? Hvordan trener dere mobilitet?
×
×
 • Create New...