Gå til innhold

Tiwas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3 026
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Omdømmeaktivitet

 1. Like
  Tiwas fikk poeng fra Chico11 i Dagens mattips på facebook   
  Det er noe spesielt med hamburgere...I dag ble det to av mine SCHVÆRE burgere med sennep, salat, dressing og cheddar sammen med 750g ovnsstekte poteter med hvitløkssalt og litt olje og dip laget av creme fraiche og sriracha Og en sandwich-is


 2. Like
  Tiwas fikk poeng fra Chico11 i Dagens mattips på facebook   
  Dagens (og morgendagens) bidrag er svin ytrefilet sous vide marinert i grov sennep, honning med jalapeno-pepper og soya-saus. Det svinaktig gode kjøttet ble servert sammen med basmatiris med safran og en kald saus laget av creme fraiche og sennep. Yum, yum!


 3. Like
  Tiwas fikk poeng fra Chico11 i Dagens mattips på facebook   
  Har folket laget lørdagsmiddagen? Her på kjøkkenet ble det romstering i fryseren siden alt var stengt da treningen var ferdig. Resultatet ble en trippelkremert pizza! Først ble bunnen stekt kjapt på et varmt stål fra Bakingsteel.no . Litt forskjellig kjøttdeig (ca 500g) med litt diverse krydder, stekt og så putret litt i hakkede tomater og creme fraiche, før det ble dynget på og toppet med gulost og revet gorgonzola (se hvordan man river gorgonzola her: http://goo.gl/nCbb5g), 150g skinke og litt jalapenos og så stekt videre under grill til ost, skinke og jalapenos var fine i fargen. Så kom den ut i et øyeblikk for å bli pyntet med tortillas (brent tortillas er ikke så godt) og resten av osten for å holde den på plass, og så var det inn igjen under grillelementet.

  Så da ønsker jeg alle en flott kveld - det blir neppe mer aktivitet fra meg før i morgen tidlig
 4. Like
  Tiwas fikk poeng fra TonyMontanaSC i Single: Hvor lenge har du vært singel?   
  Da har du ikke forsøkt å forstå hva jeg skriver, om du kortet ned teksten min til det "sitatet". Og bare for å ha sagt det tok jeg samme typen sitering som du gjorde - bare litt snillere. Det du har brukt som "sitat" har jeg aldri sagt, så da blir det dumt om noen hopper inn og kun ser det og tror jeg skrev det.

  Hvis du ser på teksten min sier jeg at jeg kun har opplevd èn slik selv, men at jeg har hørt om mange. Hvordan i all verden blir det sneversynt?
 5. Like
  Tiwas fikk poeng fra SamGold i Questbars....   
  Jeg fatter ikke hva folk synes er så godt med questbarene. Kjøpte noen på Strømstad fordi folk skryter så fælt av dem, men likte dem ikke i det hele tatt. Nå er jeg tilbake på FortiFX og High Protein Banana fra Danutrition (smaker skikkelig bananskum )
 6. Like
  Tiwas fikk poeng fra Andreas87 i Bodybuilding-tråden   
  DET er bygging slik jeg ser det. Estetikk og symmetri. Serge, Zane, til en viss grad Arnold...
 7. Like
  Tiwas fikk poeng fra PB jellytime i Optimalt underskudd   
  Therese For all intents and purposes kan "mannen i gata" egentlig droppe å tenke på det. Det var derfor jeg ikke ville gå noe videre inn på det. Vi snakker om prosenter i effektivitet og folk flest har langt viktigere ting å tenke på enn å komplisere kosthold og trening
 8. Like
 9. Like
 10. Like
 11. Like
 12. Like
 13. Like
  Tiwas ga poeng til Pons i Den bittelille morratrynetråden   
  God lørdagsmorgen
   
   
 14. Like
 15. Like
 16. Like
 17. Like
 18. Like
  Tiwas ga poeng til Lilli33 i Bilder som får deg til å roflmao :) (GTFIH for luulz) (PICS)   
  Denne var skikkelig teit.... Men så klarte jeg ikke å la være å smile litt likevel........


 19. Like
  Tiwas ga poeng til Skvettlapp i Bilder som får deg til å roflmao :) (GTFIH for luulz) (PICS)   
  Oslo i går :cool:


 20. Like
 21. Like
 22. Like
 23. Like
 24. Like
 25. Like
×
×
 • Opprett ny...