Jump to content

LifeGoesOn

Members
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LifeGoesOn

 1. Hadde akkurat kjøpt meg krea bolic for 8 måneder siden ca. Brodern min som studerer jus var på besøk, og han såg disse pillene. Idioten ringte politiet og annmeldte meg for besittelse av anabole steroider, så uten videre mens jeg låg å såg film i sofaen så dukka det plutslig opp en politistyrke med hunder og skulle ta en narko razzia. Herlig! Krea bolicen ble tatt inn til prøver på labratoriet, mens jeg satt i varetekt i 3 dager. Syns du enda søsteren din er irriterende? Skulle trene bryst dagen etterpå, ble armhevninger i fengselcella.
 2. Det kan for alt vi vet være en livstruende betennelse! Anbefaler deg å duppe den i grønnsåpevann ofte for å unngå å miste hele armen!
 3. Oi shit, en skadet lillefinger! Dette er enden nær!
 4. Hva mener du med normalt grep? Litt bredere enn skulderbredde?
 5. Den der crocket ballen fungerte ok. Jeg legger meg ikke oppå ballen, når jeg kjører f.eks forside lår så tar jeg ballen mellom veggen og låret:) liker det best. Bestilte den fra g max nå som Andreas linket til. Orker ikke fra ebay, tar jo minst 2 uker før den kommer
 6. Jeg er sterkere enn de i bicepscurl!!!!
 7. Det handler vel å finne noe man liker så man kan holde seg i aktivitet mener jeg. Å tvinge seg gjennom styrketreninger man ikke kan fordra vil neppe vare så lenge uansett. Liker du å spille fotball så gjør du det, samme med håndball og andre sporter du liker. Om man skal trene tungt i tillegg så er det vel i dag veldig normalt å dra på seg ryggskader og diverse muskelskader i tillegg som plager deg veldig. Jeg føler meg faktisk mye bedre i kroppen etter jeg slutta med all den tunge markløften, bøyen, benkpressen og det der. Rett og slett herlig å ikke ha vondt i håndleddene og ryggen
 8. Har stoppa helt å trene styrke. Mest pga så usosialt det er. Bor ikke i en by så har vekter i kjellerstuen. Er veldig opptatt og er mye med venner på dagene. For min del så spiller jeg kun fotball, der mine venner spiller. Gidder ikke dra hjem fra f.eks bading på sommeren fordi jeg må trene styrke. Så at alle har tid er greit nok, men da må man prioritere den der løftinga noe satans spørr du meg. For min del er det ikke verdt det! Om jeg tar 90 eller 120 i benkpress betyr lite.
 9. Hei aldri kjent på en lacrosse ball og har lyst på en massasje ball. Har crocket baller, vil det fungere like bra som lacrosse ball? Eller blir den for hard?
 10. Dette skjedde på vidergående da jeg hadde breddeidrett. Gymlæreren skulle forklare hvilkne øvelser som var best for å trene biceps. Gymlærer:"Chinups og Bicepscurl med stang er det samme og bruker nøyaktig de samme musklene. Om du ikke får til chinups kan du trene bicepscurl." Jeg: "Men chinups er vel hovudsaklig en rygg øvelse...." Gymlærer: "Nei, denne går kun på biceps siden du bruker biceps til å bøye armene dine" En bedreviter av medelev: "det er bare bicepsen som jobber som gymlæreren sier, siden ryggen ikke vil koble inn før bicepsene er helt utslitne" Jeg: "Hvordan kan du være gymlærer og ha så lite peiling? Klarer du 1 chinup så skal du klare kroppsvekten din i bicepscurl? Gymlærer: "du kan gå i dusjen tidlig idag om du skal være så stor i kjeften" Jeg: "facepalmer og går i dusjen" For en diskusjon! Alle mot meg og jeg vet jeg hadde rett.
 11. Vil ikke 45 min være overkill uansett? Jeg rullet ca 5 min maks på en muskel jeg har hatt en avrivning på.
 12. Mye av vitsen med sex er å skape nye generasjoner av mennesker.
 13. Jeg var av og til uti skauen og plukka på bær og bark når jeg var tom for penger som student! Pluss jeg planta poteter og rabarbra!
 14. Haha, her er det mye graps å se. Min ideelle fysikk er den jeg har selv! Jeg er perfekt.
 15. Ikke enkelt å komme ut i nordsjøen for tiden. Har mest med flaks og bekjentskap å gjøre Hvilket jobb har du der du er? Jada
 16. LifeGoesOn

  .

  Drit i legen, han kan ikke gjøre en dritt. Få deg time hos kiropraktor:) Min erfaring er at leger generelt ikke har peiling på muskelsmerter/skader. Fortalte min lege at jeg slet med quadricepsen min i venstre lår. Så begynte hun å kjenne på hamstringen og spurte hvor i muskelen jeg hadde vondt. Så hun visste faktisk ikke forskjell på quadriceps og hamstring. Det kan jeg og jeg har ikke peiling... lol
 17. For en latterlig tråd! haha. Som jeg har sett tidligere, så bør kvinner feie over sin egen dør før hun dømmer Har faktisk en jobb å gjøre de også. Noen ganger ligger de bare der som en planke og forventer at mannen skal gjøre alt. Takk for meg!
 18. Kunne jeg fint gjort hadde jeg kjent deg og du hadde hatt noen grunnkurs
 19. Jada. Som fast er jeg hovudansvarlig for boring i nordsjøen. Har også tatt ett kurs i webdesign, så designer og utvikler nettsider de 4 ukene jeg er hjemme. Gjør faktisk bra med penger på det. Finnes ikke utgifter, så er genialt å putle med på "fritiden".
×
×
 • Create New...