Gå til innhold

PernilleMosk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

PernilleMosk vant dagen sist 11. november 2016

PernilleMosk hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om PernilleMosk

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 09. juni 1987

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. PernilleMosk

  Utskeielse

  Spis, for guds skyld. Med god samvittighet! 😊
 2. I to uker nå har jeg hatt et meget strengt kosthold. Er relativt aktiv på fritiden, samt i jobben som sykepleier. Har alt i alt gått ned 40 kilo, men har en 7-8 igjen. For 2 uker siden veide jeg 76,1kg med en fettprosent på 36,6. Muskelmasse på 45,8kg. Har spist uhorvelig sunt (underkant av 1400 kcal) nå de ti siste ukene. Fortrinnsvis Shaker, og har gått ned til 73,9 kg. MEN gått opp i fettprosent (38) og ned i muskelmasse (43,5kg). Dette er jo det stikk motsatte av hva jeg ønsket å oppnå! Er det fordi jeg har spist for lite? Trenger tips nå. Skal ha ny sjekk om 2 uker..
 3. Hei! Jeg har gått ned ca 40 kg, og er veldig fornøyd med det! Men nå ønsker jeg så gjerne å se litt sterkere ut! Jeg ønsker meg derfor noen tips til program/øvelser fra dere. Siden jeg har to barn, og ikke er sammen med pappaen så kan jeg jo bruke den uka de er hos han på noe fornuftig etter jobben, så kan godt tilbringe en del tid på senteret! Legger ved et bilde av fremgangen til nå:
 4. Åkei åkei. Will do! Først skal jeg ut å løpe!
 5. Oi, jeg veit jammen ikke! Men det er sikkert noen av de andre smarte menneskene her inne som vet!
 6. Jeg tjener øl på å ikke bli sjekka opp her brosj, så hvorfor i alle dager skulle jeg ønske frierbrev? Neida, jeg veit ikke hvordan man gjør det??!
 7. Jeg har logg der du kan følge meg fra 98 kilo og til nå
 8. Veit dere hva? Jeg er så sykt stolt av meg selv nå!! Jeg har løpt 9,2 km i dag! Det er faen meg nesten en mil!! Detta er helt sinnssykt! Og det værste er at jeg koser meg hele veien! Hadde noen sagt til meg bare for litt siden at jeg skulle løpe 3km hadde jeg bare flira, null sjanse. Men nå har jeg faen meg løpt nesten en mil!! JEG ER RÅ!! (Beklager selvskrytinga, men fra å være en tjukk storrøyker på 113 kg, til å være den jeg er idag er bare helt hinsides fantastisk!!!)
 9. Ble 7 km i skogen i dag! Akkurat ferdig, og føler allerede nå at jeg har mer å gi! Fy faen så DIGG! Første gang i mitt liv jeg har nyti en løpetur! Energi på topp, og pusten og beina er med meg hele veien!
 10. Kalori overskudd ja.. Jeg som hadde tenkt til å komme skikkelig igang med kostholdet igjen, der jeg følger en diett på 1500 kcal daglig etter et par ukers pause. Men da er kanskje det dumt da? Jeg er livredd for å legge på meg igjen
 11. En annen ting som skjer når jeg blir veldig varm er at jeg får et slags tunnelsyn, og føler meg svimmel og litt utav meg sjøl. Vet ikke helt hva det kommer av, men det føles ut som øya skal poppe ut av skallen på meg. Det tror jeg egentlig ikke de kommer til å gjøre, men hvis det skjer så veit jeg hvertfall at jeg har gitt alt!
 12. Tusen takk for svar! Jeg skal prøve å økende med en km allerede i morgen. Er jo nydelig vær om dagen, og vi har flotte løyper i bøkeskogen her i byen Tror nok mye ligger i hode også. Og om jeg krabber i mål er det egentlig greit, det blir bare ekstra festlig for de som ser på. 8km er jo egentlig ikke så langt, så dette MÅ da gå
×
×
 • Opprett ny...