Jump to content

Eva Runa Evensgård

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Eva Runa Evensgård

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/05/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.iamlivingmylife.blogg.no

Converted

 • Facebook
  eva.evensgard
 1. Får utrolig mye gode tips og meninger her på Forum! Er storfornøyd med hvor behjelpelig alle er! :)

 2. Starter for fullt igjen i April! Kjenner det sitrer i musklene etter å brukes igjen! Time to transform for real ;)

 3. Har gått lenge nå og klødd meg i hue etter et godt kostholds eller treningsprogram! Det er utrolig mange tips ute på nettet, og mange ting man skal -og ikke skal gjøre. Jeg er aldeles ikke god på å planlegge slikt når det gjelder meg selv, og kan ikke mye om det.. Har fått veldig mange gode tips er på tidligere innlegg som jeg har satt stor pris på, men lurer på om noen har først og fremst et godt program for kosthold? Jeg er interessert i å gå litt ned i vekt, men også i å holde det slik. Jeg er 1.60 og veier kanskje 60-65, litt usikker! Jeg synes jeg kan være litt for svak når det gjelder å spise litt for usunt, men tror det skal gå bedre å holde seg til en plan for min del, men jeg klarer ikke få til en egen en. Jeg er interessert i å få mindre fettprosent, så jeg prøver å få jobbet inn et godt kosthold! Et treningsprogram ønskes også velkommen om noen har det. Å trene kanskje tre dager i uken til å begynne med høres greit nok ut for meg, og så planlegger jeg å presse det lengre opp utover mot sommeren og videre. Om noen har et treningsprogram eller et kostholds program som passer til dette, tar jeg imot med stor takk!
 4. Det er allerede mange svar her synes jeg, tusen takk for tilbakemeldinger! Har allerede begynt med mange av tipsene her, spesielt sirkeltreningen nevnt i det siste innlegget er brukt flittig Kjenner det er utrolig godt etterpå å kjenne på at kroppen får kjørt seg! Det er vel ingen fare for å trene for MYE kardio? Er det lurt å ta litt hver dag, eller ha tre-fire dager med tung kardio?
 5. Det er allerede mange svar her synes jeg, tusen takk for tilbakemeldinger! Har allerede begynt med mange av tipsene her, spesielt sirkeltreningen nevnt i det siste innlegget er brukt flittig Kjenner det er utrolig godt etterpå å kjenne på at kroppen får kjørt seg! Det er vel ingen fare for å trene for MYE kardio? Er det lurt å ta litt hver dag, eller ha tre-fire dager med tung kardio?
 6. Hei! Har kommet meg i gang med treningen nå, og kunne tenkt meg et par råd angående cardio trening. Jeg er ikke medlem i f.eks. Stamina, og jeg trener hjemme. Har ingen apparater eller lignende, eller tilgang på tredemølle. Har sett litt rundt på forskjellige øvelser, men lurer på om noen har personlig erfaring med øvelser og ting man kan gjøre både sommer og vinter -på sommeren jogger jeg en god del, som gir resultater? Tar i mot alle råd med åpne armer, hadde vært til stor hjelp Spiser rett også, så det er ikke et stort problem.
 7. Jeg er litt over 1.60 cm, og veier rundt 64 kilo. Jeg har lyst til å gå litt ned i vekt, og holde meg der. Jeg sliter med å holde på et godt kosthold, og lurer på om noen har tips for hvordan jeg kan venne meg selv til å holde meg til et kost kosthold. Også om dere har tips om hvordan jeg kan eventuelt trene for å gå ned i vekt.
×
×
 • Create New...