Gå til innhold

Kathen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kathen

 1. Jeg har en Polar M400. Går det an å låse bluetooth sensoren til klokka, slik at ikke pulsen min kommer opp på de tre nærmeste møllene når jeg løper?
 2. Kathen

  Dagens negative

  Tilbake på Tinder. Jeg hater verden igjen.
 3. Kathen

  Dagens negative

  Dødsheit fyr som spurte om han skulle hjelpe meg under stanga på hip thrust i dag. Idiot som jeg er, sa jeg nei. Nå ser jeg han sikkert aldri igjen. Stalker mode: on!
 4. Kathen

  Kiev

  Sliter også med å få ordentlig tak på dette. Stammer uroen hovedsaklig fra fra folkets motvilje mot myndighetenes linje der en tilnærming til EU har stanset opp til fordel for å bevare det historisk tette forholdet til Russland?
 5. Skulle gjerne vært flue på veggen ved deres neste møte på treningssenteret nå!
 6. Kathen

  ingen

  Kan jo gjøre som denne gode naboen
 7. Trenger vel strengt tatt ikke racket, men legger jo beslag på stanga. Er litt usikker på hvor og hvordan det er best å gjør det. Kom gjerne med tips:)
 8. Er det lov å hip thruste i squat racket? Føler jeg får stygge blikk, men skjønner ikke helt hvor jeg ellers kan gjøre det...
 9. Typen som kom bort tilbød seg å hjelpe meg med teknikken i knebøy. Jeg sa ja, og var takknemlig helt til han lirer av seg: "Selv tar jeg aldri knebøy. Jeg ser ikke poenget".
 10. Tror det må ha sett ut som om jeg hadde en rimelig fet rutine på trening i går, da jeg ble sittende fast under vektstanga. Skulle ta hip thrust. Vanligvis bruker jeg brede vektskiver, så det bare er å rulle stanga over hoftene, men fordi alt var opptatt måtte jeg ta det som var ledig, og lesset på med små, smale skiver. På en eller annen måte kom jeg meg under stanga, og fikk fullført settene, men da jeg var ferdig var ikke stanga til å rikke. Ble liggende og sprelle i panikk i noe som kjentes ut som en evighet før jeg omsider fikk lirket av stanga. Heftige blåmerker overalt i dag.
 11. Takk for supert svar! Har milevis å gå på teknikken, så video skal fikses i nærmeste fremtid!
 12. Vil noe av styrken jeg opparbeider meg i beinpress kunne overføres til knebøy? På mark og benk har jeg fin progresjon, men knebøy står bom fast. Skyldes nok mye teknikk, men også at jeg er skammelig svak, tror jeg. Så: kan jeg få bedre utbytte av knebøy ved å trene litt beinpress ved siden av?
 13. Rapid burn | Fitnessbloggen Forum
 14. Kathen

  Dagens negative

  Økt fra helvete i dag. Epic fail på alt. Typen knebøy-racket ved siden av stirret i vantro med kulerunde øyne da svetten silte og sleit som en gud med å komme helt ned på huk i bøyen, med bare 40 kg på ryggen:( Vurderte i skam å avbryte hele økta, men slepte meg videre. Så bar det inn i jenteavd for brystpress i håp om å kunne gjemme meg bort fra flere tilskuere. Der skjedde tvert om det motsatte, da to spede, små jenter midt i en pilatesaktig-rutine stirret i vantro der jeg kom slepende med (egentlig ikke så store) manualer for å kjøre bryst. Argh, jaja, neste gang blir det bedre (stay t
 15. Vil for øvrig også poengtere at jeg får min fair share av dritt fra norske gutter ang både utseende og person, (selv om jeg ser ut som ca 90% av resten av jentene her i landet). -En gjeng på tre gutter i 20-årene som kalte meg hore da jeg gikk i shorts og singlett i sommersola. -Var ute og spiste på restaurant der det var unisex toalett. Kom ut fra båsen, da en fyr stod og tørket hendene sine. Han snudde seg, kastet det brukte tørkepapiret på meg og sa "fyfaen, du var stygg". -En fyr som holdt meg fast på trikken og gropet meg, mens kompisen filmet og lo. Likevel går jeg ikke rundt og h
 16. Mener ikke å fornærme, men jeg har lest gjennom både denne tråden, og andre innlegg du har hatt rundt omkring på forumet og klarer ikke helt å tro på det du skriver (selv om du sikkert opplever situasjonen slik du beskriver). Har mange venninner og bekjente fra flere ulike miljøer i Oslo, og ingen av dem mangler empati slik du mener er betegnende for norske jenter generelt. Som (de fleste) andre mennesker kan jeg ta meg selv i være forutinntatt, ha fordommer og tenke mindre fine ting hvis jeg ser mennesker som er, ter seg, kler seg annerledes. Likevel er det ekstremt fjernt for meg å ytre, ell
 17. Kathen

  Dagens Glade

  Fiksa knebøy med ordentlig dybe, lett som en plett (okey, kun med stanga, but still...) Kreds til meg:p
 18. Kathen

  Dagens Glade

  Klarte for første gang å ta knebøy uten å få vondt i kneet etterpå, som betyr at den evige teknikk-terpinga endelig begynner å pay off (fortsatt langt igjen tho..)
 19. Sikkert mange som kan mer enn meg om dette, men har vært nysgjerrig på PSMF selv, så har lest litt. Fine linker, med mye info: Hurtig vektnedgang med PSMF | MyRevolution PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste) | Fitnessbloggen Forum Oppdatert versjon av PSMF-dietten - Fitnessbloggen Dietten din er selvfølgelig gjennomførbar, men om det kan kalles PSMF når du legger til mer karbo og fett er jeg usikker på. Poenget er at du under dietten skal ha et ekstremt kaloriunderskudd, og innta primært protein for å hindre kroppen i tære på muskelmasse under denne prosessen. Dessuten gir proteiner m
×
×
 • Opprett ny...