Jump to content

Kathen

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kathen

 1. Jeg har en Polar M400. Går det an å låse bluetooth sensoren til klokka, slik at ikke pulsen min kommer opp på de tre nærmeste møllene når jeg løper?
 2. Kathen

  Dagens negative

  Tilbake på Tinder. Jeg hater verden igjen.
 3. Kathen

  Dagens negative

  Dødsheit fyr som spurte om han skulle hjelpe meg under stanga på hip thrust i dag. Idiot som jeg er, sa jeg nei. Nå ser jeg han sikkert aldri igjen. Stalker mode: on!
 4. Kathen

  Kiev

  Sliter også med å få ordentlig tak på dette. Stammer uroen hovedsaklig fra fra folkets motvilje mot myndighetenes linje der en tilnærming til EU har stanset opp til fordel for å bevare det historisk tette forholdet til Russland?
 5. Skulle gjerne vært flue på veggen ved deres neste møte på treningssenteret nå!
 6. Kathen

  ingen

  Kan jo gjøre som denne gode naboen
 7. Trenger vel strengt tatt ikke racket, men legger jo beslag på stanga. Er litt usikker på hvor og hvordan det er best å gjør det. Kom gjerne med tips:)
 8. Er det lov å hip thruste i squat racket? Føler jeg får stygge blikk, men skjønner ikke helt hvor jeg ellers kan gjøre det...
 9. Typen som kom bort tilbød seg å hjelpe meg med teknikken i knebøy. Jeg sa ja, og var takknemlig helt til han lirer av seg: "Selv tar jeg aldri knebøy. Jeg ser ikke poenget".
 10. Tror det må ha sett ut som om jeg hadde en rimelig fet rutine på trening i går, da jeg ble sittende fast under vektstanga. Skulle ta hip thrust. Vanligvis bruker jeg brede vektskiver, så det bare er å rulle stanga over hoftene, men fordi alt var opptatt måtte jeg ta det som var ledig, og lesset på med små, smale skiver. På en eller annen måte kom jeg meg under stanga, og fikk fullført settene, men da jeg var ferdig var ikke stanga til å rikke. Ble liggende og sprelle i panikk i noe som kjentes ut som en evighet før jeg omsider fikk lirket av stanga. Heftige blåmerker overalt i dag.
 11. Takk for supert svar! Har milevis å gå på teknikken, så video skal fikses i nærmeste fremtid!
 12. Vil noe av styrken jeg opparbeider meg i beinpress kunne overføres til knebøy? På mark og benk har jeg fin progresjon, men knebøy står bom fast. Skyldes nok mye teknikk, men også at jeg er skammelig svak, tror jeg. Så: kan jeg få bedre utbytte av knebøy ved å trene litt beinpress ved siden av?
 13. Kathen

  Rapid Burn

  Rapid burn | Fitnessbloggen Forum
 14. Kathen

  Dagens negative

  Økt fra helvete i dag. Epic fail på alt. Typen knebøy-racket ved siden av stirret i vantro med kulerunde øyne da svetten silte og sleit som en gud med å komme helt ned på huk i bøyen, med bare 40 kg på ryggen:( Vurderte i skam å avbryte hele økta, men slepte meg videre. Så bar det inn i jenteavd for brystpress i håp om å kunne gjemme meg bort fra flere tilskuere. Der skjedde tvert om det motsatte, da to spede, små jenter midt i en pilatesaktig-rutine stirret i vantro der jeg kom slepende med (egentlig ikke så store) manualer for å kjøre bryst. Argh, jaja, neste gang blir det bedre (stay tuned i Dagens Glade-tråden).
 15. Vil for øvrig også poengtere at jeg får min fair share av dritt fra norske gutter ang både utseende og person, (selv om jeg ser ut som ca 90% av resten av jentene her i landet). -En gjeng på tre gutter i 20-årene som kalte meg hore da jeg gikk i shorts og singlett i sommersola. -Var ute og spiste på restaurant der det var unisex toalett. Kom ut fra båsen, da en fyr stod og tørket hendene sine. Han snudde seg, kastet det brukte tørkepapiret på meg og sa "fyfaen, du var stygg". -En fyr som holdt meg fast på trikken og gropet meg, mens kompisen filmet og lo. Likevel går jeg ikke rundt og hater. Eeelsker norske gutter:love: Sånn, da skal jeg slutte å spamme tråden din Rock..
 16. Mener ikke å fornærme, men jeg har lest gjennom både denne tråden, og andre innlegg du har hatt rundt omkring på forumet og klarer ikke helt å tro på det du skriver (selv om du sikkert opplever situasjonen slik du beskriver). Har mange venninner og bekjente fra flere ulike miljøer i Oslo, og ingen av dem mangler empati slik du mener er betegnende for norske jenter generelt. Som (de fleste) andre mennesker kan jeg ta meg selv i være forutinntatt, ha fordommer og tenke mindre fine ting hvis jeg ser mennesker som er, ter seg, kler seg annerledes. Likevel er det ekstremt fjernt for meg å ytre, eller på noen som helst måte vise dette til de gjeldende personene. Den dagen jeg hadde begynt med verbalt eller fysisk angrep på personer fordi de er f.eks. swole, hadde jeg relativt kjapt mistet det jeg har av venner og nettverk. Felles for alle personer jeg har en viss sosial omgang med, fra de rødeste Ottar-piker til de mest harry, halvrasistiske, halvsjåvinistsike typer, er at innehar en brøkdel folkeskikk, som altså betyr at de ikke slenger dritt, er ute etter å såre og rakke ned osv, kjipe personangrep. Var i desember en tur på et utested i Bogstadveien med en gruppe venninner. Mens vi stod og dansa kom det inn en type som pusha 2 m i høyde(jeg spurte) og hadde bodybuilder-looken med en dress han nesten sprengte ut av. Reaksjonene han fikk var folk (både han- og hunkjønn) som flokket seg rundt, ville ha bilde og slå av en prat. Du kan tro jeg og jentene mine syns det var awsome å få ta bilde med en fyr som var halvmeter'n større i både bredde og høyde. Er enig i det du sier om at folk i utlandet er mer "åpne". Har bodd noen år i Brasil (et land som har ekstremt fokus på kropp og trening), og tendensen var at folk kom med kommentarer og ros til veltrente folk. Men det gikk begge veier. Det var det kosher å kommentere andres fysikk enten det var beundrende, eller i negativt ordelag. Normene var totalt annerledes, og kroppen din var ikke "din", slik jeg føler den mer er her i Norge. Ja, normene er ulike fra land til land, på både godt vondt, uten at det gjør norske jenter kjipere. Jenter som kaster ølflasker på deg, nekter å servere deg kaffe og kaller deg boler er det selvfølgelig lov å bli forbanna på. De er waste of space, og poenget er at det syns jo de fleste. De kan umulig ha et utbredt nettverk og de sosiale antennene man trenger for å komme seg gjennom livet. Kun en liten brøkdel av jenter oppfører seg slik. Det du har opplevd er kjipt, men syns du generaliserer ganske grovt. Norske jenter har mange feil, men de er ikke onde og ute etter å såre.
 17. Kathen

  Dagens Glade

  Fiksa knebøy med ordentlig dybe, lett som en plett (okey, kun med stanga, but still...) Kreds til meg:p
 18. Kathen

  Dagens Glade

  Klarte for første gang å ta knebøy uten å få vondt i kneet etterpå, som betyr at den evige teknikk-terpinga endelig begynner å pay off (fortsatt langt igjen tho..)
 19. Sikkert mange som kan mer enn meg om dette, men har vært nysgjerrig på PSMF selv, så har lest litt. Fine linker, med mye info: Hurtig vektnedgang med PSMF | MyRevolution PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste) | Fitnessbloggen Forum Oppdatert versjon av PSMF-dietten - Fitnessbloggen Dietten din er selvfølgelig gjennomførbar, men om det kan kalles PSMF når du legger til mer karbo og fett er jeg usikker på. Poenget er at du under dietten skal ha et ekstremt kaloriunderskudd, og innta primært protein for å hindre kroppen i tære på muskelmasse under denne prosessen. Dessuten gir proteiner mer metthetsfølelse. Karbo kan gi ustabilt blodsukker og øke suget etter mat og sukker, og fett inneholder mange kcals pr gram (som er ugunstig i og med at dette er en ekstremdiett). Utifra det jeg har lest skal vel karbo ligge på 0-40 g pr dag og fett ca 20 g pr dag + essensielle fettsyrer (10 g). Et annet viktig poeng: du skal ikke trene cardio! Hverdagsmosjon og styrke 3 ganger i uken for å opprettholde muskelmasse, og det er det! Hvor lang tid har du på deg? Du kan oppnå veldig gode resultater med en litt mer normal diett, med et kaloriunderskudd på 500 kcals pr dag og mye trening. Som med alt annet funker PSMF fjell for noen, mens for andre er det ikke gjennomførbart (ekstrem(!)diett).
×
×
 • Create New...