Gå til innhold

Kathen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kathen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 01. aug. 1988

Nylige profilbesøk

1 158 profilvisninger
 1. Jeg har en Polar M400. Går det an å låse bluetooth sensoren til klokka, slik at ikke pulsen min kommer opp på de tre nærmeste møllene når jeg løper?
 2. Kathen

  Dagens negative

  Tilbake på Tinder. Jeg hater verden igjen.
 3. Kathen

  Dagens negative

  Dødsheit fyr som spurte om han skulle hjelpe meg under stanga på hip thrust i dag. Idiot som jeg er, sa jeg nei. Nå ser jeg han sikkert aldri igjen. Stalker mode: on!
 4. Kathen

  Kiev

  Sliter også med å få ordentlig tak på dette. Stammer uroen hovedsaklig fra fra folkets motvilje mot myndighetenes linje der en tilnærming til EU har stanset opp til fordel for å bevare det historisk tette forholdet til Russland?
 5. Skulle gjerne vært flue på veggen ved deres neste møte på treningssenteret nå!
 6. Kathen

  ingen

  Kan jo gjøre som denne gode naboen
 7. Trenger vel strengt tatt ikke racket, men legger jo beslag på stanga. Er litt usikker på hvor og hvordan det er best å gjør det. Kom gjerne med tips:)
 8. Er det lov å hip thruste i squat racket? Føler jeg får stygge blikk, men skjønner ikke helt hvor jeg ellers kan gjøre det...
 9. Typen som kom bort tilbød seg å hjelpe meg med teknikken i knebøy. Jeg sa ja, og var takknemlig helt til han lirer av seg: "Selv tar jeg aldri knebøy. Jeg ser ikke poenget".
 10. Tror det må ha sett ut som om jeg hadde en rimelig fet rutine på trening i går, da jeg ble sittende fast under vektstanga. Skulle ta hip thrust. Vanligvis bruker jeg brede vektskiver, så det bare er å rulle stanga over hoftene, men fordi alt var opptatt måtte jeg ta det som var ledig, og lesset på med små, smale skiver. På en eller annen måte kom jeg meg under stanga, og fikk fullført settene, men da jeg var ferdig var ikke stanga til å rikke. Ble liggende og sprelle i panikk i noe som kjentes ut som en evighet før jeg omsider fikk lirket av stanga. Heftige blåmerker overalt i dag.
 11. Takk for supert svar! Har milevis å gå på teknikken, så video skal fikses i nærmeste fremtid!
 12. Vil noe av styrken jeg opparbeider meg i beinpress kunne overføres til knebøy? På mark og benk har jeg fin progresjon, men knebøy står bom fast. Skyldes nok mye teknikk, men også at jeg er skammelig svak, tror jeg. Så: kan jeg få bedre utbytte av knebøy ved å trene litt beinpress ved siden av?
×
×
 • Opprett ny...