Gå til innhold

Didrik Berg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for svar! Er til stor hjelp!
 2. Hallo! Vet ikke helt om dette er forumet å stille slike spørsmål som dette...Men det er verdt et forsøk Jeg har kommet opp i muntlig eksamen i demokratiutvkling, og jeg trenger hjelp.. Jeg skal sammenligne demokratiet i Norge idag, med demokratiet som fant sted i Athen 500 år f.Kr, og se om det er likheter / ulikheter og om det evt gjenspeiles noe i det norske demokratiet.. Noen som er keen på å hjelpe meg ????
 3. Ehh, jo. Denne dietten blir brukt av rikshospitalet den dag idag. Den er forbeholdt mennesker som rett og slett må miste fett før man kan utføre en operasjon. En bekjent av søsteren min gikk på denne dietten før hun skulle opereres i slutten av 2012..
 4. Smaker det bedre? Som regel hvis du har litt peilig Er det sunnere? Nei
 5. En venn av meg har prøvd denne dietten, og ja det funker veldig bra. Hun raste ned i kilo. Problemet er bare at du får i deg så utrolig lite mat og næring, og dette fører igjen til slapphet. Hun klarte f.eks ikke å trene, da hun ville ha svimet av. Og som Fitness93 sa, du kommer til å legge på deg igjen med en gang du begynner å spise riktig. Ikke glem at denne dietten er forbeholdt mennesker som har for mye fett på kroppen til å utføre operasjoner.
 6. men går det greit å ta en pille av Ripped Freak og PWO før trening, eller blir det for mye koffein? Takk for svar!!
 7. Hei! Har nå brukt Ripped Hardcore i en uke. Merker at jeg har mistet søtsuget, som er topp, men igår ble jeg litt uggen og fikk litt vondt i magen. Idag derimot ble det helt ille. Fikk ekstreme magesmerter, begynte å skjelve og kaldsvettet. Hva er greia? Har hørt om folk som har opplevd dette før av samme produkt..Kommer dette av at jeg er allergisk?? Frister heller ikke å fortsette med Ripped Hardcore, så om noen vil kjøpe 2 bokser er det bare å si ifra!
 8. haha ok! lærer stadig.. takk for hjelp!
 9. Er havregryn greit å spise om man vil gå ned i kilo? Har som mål å spise matvarer som kun inneholder 10 gram karbo per 100 gram, men havregryn har 61 g...
 10. Jeg har kjøpt disse produktene fra iherb.com: - Organic Best of Greens - Rice Bran Solubles - Spirulina Powder - Just barley - Green Kamut - Bio fruit En teskje av hver blandes med ønsket mengde eple eller appelsinjuice hver morgen og kveld. Smaken er riktignok ikke så god, men du får alt du trenger av mineraler og vitaminer! Anbefales på det sterkeste!!
 11. Jeg har kjøpt disse produktene fra iherb.com: - Organic Best of Greens - Rice Bran Solubles - Spirulina Powder - Just barley - Green Kamut - Bio fruit En teskje av hver blandes med ønsket mengde eple eller appelsinjuice hver morgen og kveld. Smaken er riktignok ikke så god, men du får alt du trenger av mineraler og vitaminer! Anbefales på det sterkeste!! Heller ikke så værst pris
 12. Jeg sliter med at venstrebenet er lengere enn høyre. Og det er på venstreankelen det gjør vondt. Sykling er så fryktelig kjedelig..
 13. Hei! Får utrolig vondt i venstre ankel når jeg går, løper eller står på elipsemaskin. Dette gjør at jeg kun kan gjøre kardio i rundt 15 min..Aner ikke hva det kommer av, noen som har efrart det samme og vet hva man må gjøre?
×
×
 • Opprett ny...